USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sezer Yücel gözyaşları arasında toprağa verildi

Sezer Yücel gözyaşları arasında toprağa verildi
01-05-2022 08:36
Gaziantep

Emrah ve Erdem Yücel' in anneleri, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep eski İl Başkanlarından Av. Mehmet Yıldırım'ın ablası, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Aybüken Yıldırım'ın halası emekli öğretmen Sezer Yücel gözyaşları arasında toprağa verildi. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Yücel'in cenazesi Durdu Yetkineşekerci Cami'de kılınan cenaze namazına müteakip Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında defnedildi.

PROTOKOL ÜYELERİ CENAZE TÖRENİNDE
YILDIRIM VE YÜCEL AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Emrah ve Erdem Yücel' in anneleri, MHP İl eski Başkanlarından Av.Mehmet Yıldırım'ın ablası, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Emine Aybüken Yıldırım ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım'ın halası emekli öğretmen Sezer Yücel, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yücel'in cenazesi Durdu Yetkinşekerci Camii'nde öğle mazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Yücel'in cenaze törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Muhittin Taşdoğan, Gaziantep kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, GSO Başkanı Adnan Ünverdi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Barosu Başkanı İskender Kahraman, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Yıldırım ve Yücel ailelerinin üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TAZİYE ZİYARETLERİ ŞEHİTKAMİL 121 NOLU TAZİYE EVİNDE KABUL EDİLECEK

Gözyaşları arasında toprağa verilen Sezer Yücel dualarla anıldı. Yıldırım ve Yücel aileleri taziye ziyaretlerini ise Şehitkamil ilçesinde Topçuoğlu Cami yanındaki 121 Nolu taziye evinde kabul edecek. Gaziantep Hakimiyet Gazetesi olarak merhume Sezer Yücel'e Allahtan rahmet, Yıldırım ve Yücel aileleri başta olmak üzere Sezer Yücel’in tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler