USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sigortada güvenli adres ‘Ahmet Beyaz’

Sigortada güvenli adres ‘Ahmet Beyaz’
18-07-2019 10:28
Gaziantep

Gaziantep’te sigortacılık sektöründe önemli bir noktaya gelen Ahmet Beyaz Sigortacılık 70 kişiden oluşan deneyimli ekibiyle hizmet veremeye devam ediyor. Çok sayıda şubesi ile hizmet veren Ahmet Beyaz Sigorta Türkiye’nin sayılı acenteleri arasında yer alıyor.

YILLARIN DENEYİMİ BUGÜN KENDİSİNİ ÜLKE GENELİNDE GÖSTERİYOR

Gaziantep’te 1999 yılında faaliyetlerine başlayan Ahmet Beyaz Sigorta bugün Gelinen noktada sektörün önemli isimleri arasına girmeyi başardı. Çok sayıda şubesi ile Gaziantep genelinde hizmet vermeyi sürdüren Ahmet Beyaz Sigortacılık Sahibi Ahmet Beyaz, deneyimli ekip ile çıktıkları yolda bugün kocaman bir aile olduklarını dile getirdi. Verilen hizmetin kalite noktasında oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Beyaz, Gaziantep’e en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini anlattı. Bugüne kadar aldığı onlarca ödül ile kalitesinden bahsettiren Ahmet Beyaz, başarının kaliteli ekip çalışmasıyla geldiğini anlattı.

KARATAŞ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Gaziantep’te yerleşik sigortacılık sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Ahmet Beyaz Sigortacılık Akkent Mahallesi’nde yeni şubesiyle gücüne güç kattı. Hızla büyüyen Karataş Bölgesi’nde vatandaşların yerinde hizmet alabilmesi için yeni şubeyi açmaya karar verdiklerini anlatan Ahmet Beyaz, bölgede bir boşluğu doldurduklarını anlattı. Ahmet Beyaz Sigortacılık Akkent Mahallesi 400 Nolu Cadde üzerinde hizmet vermeye başladı. Gaziantep’te sigorta sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Ahmet Beyaz Sigortacılık şube ağına bir yenisini eklemenin onurunu yaşıyor. Sigortacı Ahmet Beyaz, “Karataş Bölgesi’nde vatandaşlarımızın yerinde hizmet alabilmelerini sağlamak adına bu şubenin açılmasına karar verdik” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?