USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Manşet

"Şimdi umutluyuz"

Gaziantep Esnaf Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, 1 Kasım seçiminin ülke ve esnaf adına istikrarla sonuçlandığını kaydetti.

03-11-2015 11:49
Gaziantep

Gaziantep Esnaf Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, 1Kasım seçiminin ülke ve esnaf adına istikrarla sonuçlandığını kaydetti.

Küsbeoğlu, 7 Haziran seçiminin ardından önemli bir oy oranına sahip olan muhalefet partilerinin görevini yerine getirmediğini kaydeden Küsbeoğlu, “Halkımız bu nedenle 1 Kasım’da yen bir kaosa izin vermedi” diye konuştu.

ODA BAŞKANLARI UMUTLU KONUŞTU

Seçimin ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan meslek odalarının temsilcileri 1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını temenni ettiler. Oda başkanları esnafın 7 Haziran seçiminin ardından yaşadığı kötü sürecin yeni seçim sonucuyla birlikte sona ereceğine inandıklarını belirtirken, ekonomide iyiye gidişin bir an önce başlamasını temenni ettiler. Dolar kurunda yaşanan düşüşün umut verici olduğuna dikkat çeken meslek odalarının temsilcileri huzur ve güven içerisinde işyerlerini bundan sonra açabileceklerine dikkat çektiler.

“ESNAFIMIZ RAHATLAMAK İSTİYOR”

7 Haziran seçiminin ardından piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle esnafın sor günler yaşadığına dikkat çeken Gaziantep Esnaf Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, “1 Kasım seçimini büyük bir zafere imza atarak kazanan Ak Parti, yeni dönemde özellikle ekonomi alanında iyileştirme ve rahatlama yaratacak politikalara imza atacak. Gaziantep’te 42 binin üzerinde esnaf temsilcisi bulunuyor. Bu kesim aileleriyle birlikte nereden baksanız 200 binin üzerinde. 1 Kasım seçimi geride kaldı ve şimdi halkımız ve esnafımız ekonomi anlamında bir rahatlama bekliyor. Bir tek başına iktidar olan Ak Parti’den önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” diye konuştu.

AKDOĞAN, “MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, 1 Kasım seçiminin ardından seçilen milletvekillerinin tamamının bir arada ve ortak akıl çerçevesinde kente hizmet etmelerini istedi. Seçimin millete hayırlı olmasını temenni eden Akdoğan, “Seçim sona erdi ve tek başına bir siyasi parti halkımız tarafından hükümeti kurmakla görevlendirildi. Asıl iş şimdi başlıyor. Sadece tek başına iktidara getirilen partinin milletvekilleri değil diğer partilerden seçilen milletvekilleri bir araya gelerek birlikte proje üretmeliler. Gaziantep’in esnafımızla, sanayimizle birlikte daha güzel günlere taşımak zorundayız. Bunu ancak bir arada ve birliktelikle sağlayabiliriz” şeklinde konuştu.

SARIBAL, “HALKIMIZ İSTİKRARDAN YANA OY KULLANDI”

Gaziantep Sayacılar Odası Başkanı Mehmet Sarıbal, 1 Kasım seçiminin bir an önce unutulmasını ve tek başına iktidara gelen Ak Parti’nin icraatlarına hemen başlamasını istedi. Seçimde Gazianteplilerin istikrara oy verdiğini dile getiren Sarıbal, “7 Haziran seçiminin ardından piyasalarda yaşanan sıkıntının önüne bir türlü geçilemedi. Bu sıkıntıların yeni dönemde sona ermesini ve esnafımızın rahat bir nefes almasını istiyoruz. Bu rahat nefesi alabilmek için Ak Parti yeniden tek başına iktidara taşındı. Hükümetin bir an önce kurulmasını ve esnafımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıların bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz. Ben ve esnafımızın önemli bölümü kurulacak olan Ak Parti hükümetinin başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

BAYRAKÇI, “ARTIK GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ”

Seçim sonucunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Gaziantep Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Bayrakçı, “Esnafımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarının yeni kurulacak olan Ak Parti hükümetiyle birlikte sona ereceğine inanıyorum. Seçim sona erdi ve artık geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla birlikte piyasalarda yaşanan çalkantıların sona ermesi bekleniliyor. Zira hafta başından itibaren dolarda yaşanan düşüş bunun en güzel göstergesi. Bu göstergelerin her alanda kendisini göstermesini arzı ediyoruz. Bu konuda da kurulacak olan yeni hükümetten umutluyuz ve geleceğe artık daha güvenle bakabiliyoruz” şeklinde konuştu.

AÇIK, “MİLLETİMİZE VE ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”

1 Kasım seçim sonuçlarının millete ve esnafa hayırlı olmasını temenni eden Gaziantep Bakırcılar Odası Başkanı Celal Açık, “Seçim sonucunun ülkemize, milletimize ve esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Esnafımızın içinde bulunduğu zorlukların üstesinden gelinebilmesi için yeni kurulacak olan hükümetimizden beklentilerimiz oldukça yüksek. Yaşanan sorun ve sıkıntıların üstesinden gelineceğinden eminim. Sonucun tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Fatih Karagümrük3333-5
17Hatayspor3233-8
18Gaziantep FK3231-15
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler