USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

SİYASİ AHLAKSIZLIK

Cumhur İttifakının merkez Oğuzeli ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı ve Adayı Sait Kılıç’a yönelik tepkiler dinmek bilmiyor

SİYASİ AHLAKSIZLIK
26-03-2019 11:11
Gaziantep

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Seçimin en önemli noktalarından biri olan merkez Oğuzeli ilçende mevcut belediye başkanı Sait Kılıç ağzını bozdu. Katıldığı bir halk toplantısında, yerel halk söylemiyle, “….. yırtıp başlarına geçirseler de bu seçimi kazandım” şeklinde konuşan Kılıç’a Oğuzeli’nde büyük tepki var. “Satılık kalemler” diyerek hakkında haber yapan gazetecileri eleştiren Sait Kılıç bakın hangi konu başlıklarıyla manşetlere taşındı.

EZO GELİNİN ANIT MEZARINA BÜYÜK SAYGIZILIK

Oğuzeli Belediyesi tarafından Ezo Gelinin anıt mezarının yer aldığı alanda başlatılan “Oğuzeli’nde Barak Mimarisi ve Kültürünün Korunması” çalışması henüz tamamlanamadı. Ezo Gelinin anıt mezarının olduğu yer pislik yuvasına dönüştü. Vatandaşlar Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç’ı eleştiri yağmuruna tutarken Ezo Gelinin anıt mezarının çevresinde sürdürülen çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyorlar.

ÇÖP YUVARINA DÖNEN EZO GELİNİN ANIT MEZARININ YANINDA “EZO GELİN” KISA FİLMİNE FİGÜRAN OLDU

“5 yıl hiçbir şey yapmadı” şeklinde eleştirilen Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, “Ezo Gelin” filminde rol aldı. Film çekimlerini tamamlayan Kılıç,  “En başından beri beni fazlasıyla heyecanlandıran Ezo Gelin Projesinin bir parçası olmak bana mutluluk verdi” dedi.

MERKEZ İLÇEDE GÖLE GÖRÜNÜR BİR HİZMET YOK!

Gaziantep il merkezine sadece 10-15 dakikalık mesafede yer alan Oğuzeli ilçesi kentle bütünleşti. Kentle bütünleşmesine rağmen yıllardır köy görünümlü fotoğraftan kurtulamayan Oğuzeli ilçesi hak ettiği yere gelmek istiyor. Son yıllarda Bekir Öztekin döneminde sadece bir belediye hizmet binasına ancak kavuşabilen Oğuzeli ilçesinde, devlet yatırımları var ama yerel yönetimlerin yatırımları kaldırım ve asfalttan öteye gidemiyor.

MEHMET ERMAYASI “YOLSUZLUK VAR MI?” DİYE SORDU

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Oğuzeli ilçesinde Belediye Başkanı Sait Kılıç hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Kapatılan İl Genel Meclisinin Oğuzeli ilçesinin üyesi Mehmet Ermayası, sosyal medya hesabından İlçe Belediyesinin Beşdeli Köyünde gerçekleştirdiği parselasyonda 7 milyon liralık yüzde 40’lık payın ortada olmadığını dile getirdi. Ermayası’nın bu iddiası Gaziantep genelinde bomba etkisi yarattı.

ASFALTI OLMAYAN YOLUN KALDIRIMINI KİLİT TAŞIYLA DÖŞEDİ

Oğuzeli Belediyesi ilçeye bağlı Fatih Mahallesi Gelincik Sokak’ta kilit taşı çalışması yaptı. Kilit taşı çalışması yapılan sokağın yolu asfaltsız bırakıldı. Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, asfaltsız sokağın fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlandı. Kılıç, asfaltsız sokakla ilgili olarak, “Kilit taşı çalışmamız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMASINI BÜYÜKŞEHİR Mİ? YOKSA OĞUZELİ BELEDİYESİ Mİ YAPTI?

Uzun yıllardır koca bir köy görünümünden kurtulamayan Oğuzeli ilçesi, merkez ilçeler arasına katılmasına rağmen çirkin görüntüsünden kurtulamıyor. Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç’ın seçildiği günden bu yana kilit taşı ile yama asfalt çalışmasından öteye gidemediğini anlatan CHP ve İyi Parti ilçe başkanları, Dere Mahallesine yapılan 200 metrelik bir asfalt çalışmasının büyükşehir ile ilçe belediyesi arasında paylaşılamadığını dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler