USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

“Topyekün mücadele gerekiyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 16 Nisan’da yapılan...

“Topyekün mücadele gerekiyor”
20-04-2017 08:47
Gaziantep

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 16 Nisan’da yapılan referandum nedeniyle düzenlediği değerlendirme toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Taşdoğan, “Referandum sürecinde tüm dava arkadaşlarımla birlikte 3 yıldır olduğu gibi insan üstü başarılı çalışmalara imza attık” diye konuştu. Gaziantep’in öncelik sorunlarının başında eğitimde başarısızlığın ve uyuşturucu kullanımın hızla artmasının geldiğini anlatan Taşdoğan, uyuşturucuyla mücadelede etkin çalışmaların ortaya konması gerektiğini söyledi.

“ŞEHRİMİZİN SORUNLAR KARŞISINDA MÜCADELE ETTİK”

Partisinin referandum değerlendirme toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, “Tam 3 yıldır sürdürdüğümüz Gaziantep’in kalbi MHP de atıyor düsturuyla şehrimizin tüm sorunlarını dillendirip çözüm bulmaya çalışmaktayız. Bunları da sizlerin aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmaktayız. Bu sürenin başından beri bizi hiç yalnız bırakmayan başta siz kıymetli basın mensupları olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza, partililerimize ve hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz. 21 Nisan 2014 Tarihinden beri sürdürdüğüm il başkanlığı görevim sırasında bizimle beraber çalışan tüm teşkilat mensubu dava arkadaşlarımla, il yönetimi ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile kısa sürede çok zor işlerle mücadele ettik. Bu süreçte insanüstü başarı ve çalışma gösteren dava arkadaşlarım her türlü övgüyü hak etmiştir. Görevimiz süresince ilk olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayımıza Gaziantep’teki destek olan tüm siyasi partilerimizle uyum ve koordinasyon içinde 81 vilayete örnek bir çalışma gösterdik. Daha sonra partimizin geleceğini inşa edecek kadroları oluşturmak için çok başarılı bir kongre süreci geçirip, güçlenerek 7 Haziran seçimlerinde Gaziantep’in 2. partisi olarak milletimizin teveccühüne nail olduk. Arkasından ağır bir algı operasyonu altında negatif bir propagandaya maruz kalarak maddenin manaya galip geldiği mücadele azmimizi kırmayacağı bir milletvekili kaybederek milletimize gösterdik. Arkasından partimiz üzerindeki oyunu bozmak için gözümüzü bir an olsun Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin işaret parmağından ayırmadık.15 Temmuz’da hain darbe kalkışmasına partimizin genlerinden gelen dik duruşla milletimizin yanında olarak püskürtülmesine katkı verdik, arkasından oluşan yeni kapı ruhuna sadık bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son olarak çok kıt imkanlarla yürüttüğümüz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi çalışmamızda Gaziantep’te tüm teşkilatlarımızın olağanüstü çabası ile yüzde 62 lik evet oyunun ana aktörlerinden biri olduk. Tüm seçim sonuçlarında oluşan milli iradeye duyduğumuz saygıyı bu referandum sonucuna da kalpten duymaktayız. Millî iradeye saygısı olmayanlara bu milli iradenin hepimiz olduğunu unutmamalarını hatırlatmak isterim” diye konuştu.

“UYUŞTURUCU KULLANIMI KARŞISINDA TOPYEKÜN MÜCADELE GEREKİYOR”

“Uyuşturucu kullanımı yaş olarak 13’e indir. Bu illet karşısında çocuklarımızı ve gençliğimizi korumak için toplumun tüm kesimleri olarak topyekün mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Gaziantep’in en önemli sorunlarının başında eğitimde son yıllarda yaşanan düşüş geliyor. Bir diğer önemli sorun ise uyuşturucu kullanımı yaşının 13’e inmesi geliyor. Uyuşturucuyla mücadelede geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceğini koruma altına alabilmek ve onları bu illetten uzak tutabilmek için tüm toplumun topyekün bir seferberlik başlatması gerekiyor. Çocuklarımızın geleceğini karartan uyuşturucu karşısında bizler her türlü mücadeleye hazırız. Bu mücadelede etkin şekilde ön saflarda olacağız.”

“SAĞLIKTA ŞİDDET TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan açıklamasını daha sonra şu şekilde sürdürdü; “Ülkemizin bu yoğun siyasi gündeminin dışında çok ciddi bir konuya daha parmak basmak isterim; bugün Dr. Ersin Arslan’ın şehadetinin üzerinden 4 yıl geçti. Bundan sonra da başka Doktorlar öldürüldü. Türkiye’de günde ortalama 30 sağlık çalışanı şiddete maruz kalıyor, sözlü veya fiili şiddete maruz kalmayan sağlık çalışanı kalmamıştır. Kendisine hizmet aşkıyla yanan, şifa dağıtmak için üstün fedakarlıkta bulunan sağlık çalışanlarına şiddet yapan vatandaşın akıl tutulmasını hayretle takip etmekteyiz. Çalışana şiddet uygulanmasının yolunu açan, çalışanın huzurunu bozan, görevi insanları yaşatmak olan insanlara bu şiddet olaylarını artıran sağlık sistemi çökmüştür. Türkiye’nin acil olarak bu şiddet üreten sistemden çıkıp sağlık hizmetlerinin yeniden yapılandırmasına ihtiyacı vardır. Sağlıkta şiddeti durduracak yeni yapıyı ve düzenlemeleri zaman geçirmeden bir an önce yapılmalıdır, yapmazlar ise milletimizin taktiri ile görevi aldığımızda MHP olarak biz düzelteceğiz. Sağlık çalışanları olan meslektaşlarıma sabır ve kolaylıklar diliyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler