USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“TÜM PARTİLERİN TEK ADAYIYIM”

İrfan Kaplan gazetemizi ziyaret etti

“TÜM PARTİLERİN TEK ADAYIYIM”
08-06-2018 10:52
Gaziantep

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Eczacı İrfan Kaplan gazetemizi ziyaret etti. “AKP’si, CHP’si, MHP’si yok, Gaziantep’te tüm partilerin tek adayıyım, bu iddia değil, gerçektir” dedi.
 
Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle milletvekili adayları da gezilerini yoğunlaştırdı.
Seçim gezileri programı dahilinde Gazetemiz Hakimiyeti ziyaret eden CHP Gaziantep 2. Sıra Milletvekili Adayı Eczacı İrfan Kaplan ilginç açıklamalarda bulundu.
 
TÜM PARTİLERİN TEK ADAYIYIM

Milletvekili adayı Eczacı İrfan Kaplan, hiçbir partinin İslahiye ve Nurdağı bölgesinden seçilebilecek yerlerden adayının olmadığını ve bu anlamda o bölgelerin parti gözetmeksizin tek adayının kendisi olduğunu belirtti.
“Ne AK Partiden, ne MHP’den ne de diğer partilerden İslahiye ve Nurdağı bölgesinde doğup büyüyen ve oralara hakim olan benden başka aday yok. Bu anlamda tekim.” dedi.
 
NURDAĞI’NDAN START ALDIM

Aday olmadığı dönemlerde bile seçim zamanında adaymış gibi çalıştığını belirten Kaplan, “Partim adaylığımı açıkladığı andan itibaren başta doğduğum köy olan Nurdağı’nın Gedikli köyünden yola çıkarak çalışmalarıma başladım ve öncelikle ilçelerimizi gezdim. Nurdağı, İslahiye, Nizip, Araban ve Karkamış’tan sonra merkez ilçelerimiz olan Şehitkamil ve Şahinbey’de çalışmalarımı sürdürüyorum.”
 
TOPLUMUN KANAYAN YARASI
İCRALAR VE BOŞANMALARDIR
 
Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların ailelere yansıdığını ve bunun en önemli göstergesinin de kabaran icra dosyaları ve her gün biraz daha artan boşanmaların olduğunu söyleyen İrfan Kaplan, “Partimin üzerinde hassasiyetle durduğu konuların başında ülke ekonomisi gelmektedir. Ekonomideki çöküş, ilk başta toplumun en küçük yapı taşı olan ailelerde hissedilmektedir. İcra dosyaları boşanmaların dile getirilmeyen tek gerekçesidir. Toplumumuzu ve ülkemizi kişi başı gelir Avrupa ortalamasında olan bir düzeye getireceğiz. Huzur olmayan toplumlarda en başta aile kurumu çöker. Bunun önüne geçmek için canla başla çalışacağız. Göreve gelir gelmez OHAL’i kaldırmak bu anlamda atacağımız ilk ve en büyük adım olacaktır ve ülkemiz yaşanabilir hale gelecektir.” dedi.
 
EN AZ 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

“Şehrimizden en az 6 milletvekili çıkarmak için gece-gündüz demeden, canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim bölgelerimizde ekipler halinde gezilerimizi yapıp, sorunlarını dinlediğimiz vatandaşlarımıza çözümlerimizi anlatıp ışık tutuyoruz. İkna olduklarını ve inandıklarını görmek bizi mutlu ediyor ve coşkumuzu daha da artırıyor. Ben ve arkadaşlarım Gaziantep’i iyi tanıyoruz, sorunlarını iyi biliyoruz. Seçilen arkadaşlarımın yanı sıra, seçilemeyen arkadaşlarımın da halkımızın yanında olacağına ve sadece seçim sürecinde değil, hiçbir zaman halkımızdan kopmayacağımıza ziyaret ettiğimiz kişiler de en az bizim kadar inanıyor. 6 milletvekili çıkarmamız için hiçbir neden yok.”

STOPAJI KALDIRIP, VERGİYİ DE % 5 DÜŞÜRECEĞİZ

“Esnafın sorunlarını biliyoruz. Vergi borcu yüzünden sağlık hizmetlerinden yararlanamadıklarının farkındayız. Esnafa müjdeyi şimdiden veriyorum. Stopaj kalkacak, vergi % 5 düşecek. Hiçbir esnafımız vergi borcu yüzünden sağlık hizmetlerinden mahrum kalmayacak.”
 
İL VE İLÇELERDE ECZACILAR VERGİ REKORTMENİDİR

“Eczacılar her yerde devletin bedava tahsildarlığını yapmaktadır. Yetmez gibi bir de ilaç fiyatlarındaki indirimler de eczacının cebinden çıkmaktadır. Bu tüm eczacıları mağdur etmektedir. Bunun önüne geçeceğim. Eczacılarda her şey usulüne uygun yapılır. Tüm ürünlerin giriş-çıkışı resmidir, faturalıdır, satılırken faturası kesilir. Bu bağlamda birçok il ve ilçemizde eczacılar vergi rekortmeni olmaktadır.”
 
DİPLOMASI CEBİNDE İŞSİZ ECZACI SAYISI HER GÜN ARTMAKTADIR

Kaplan sözlerini “İstihdam düşünülmeden ve alt yapısı hazırlanmadan günden güne çoğalan Vakıf Üniversitelerinden mezun olan eczacılar hem kendilerini hem de devlet okulundan mezun olan eczacıları işsiz bırakmaktadır. Bu işe devlet el atmak zorundadır. İstihdam düşünülmeden açılan okullar işsizliğe çanak tutmaktadır. İktidara geldiğimizde bu gidişi durduracağız.” diyerek bitirdi.


HABER//AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler