USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

YALNIZCA BİR ÇOCUĞUNU KURTARABİLDİ

YALNIZCA BİR ÇOCUĞUNU KURTARABİLDİ
10-01-2018 06:07
Gaziantep

Gaziantep'te bir evde çıkan yangında, annenin alevler arasında kalan 2 çocuğundan birini bulup kurtardığı, 2 yaşındaki kızını ise kurtaramadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Eyüpsultan Mahallesi 19. Cadde'de Mustafa Durusoy'un oturduğu 2 katlı binanın birinci katında dün yangın çıktı. Olay sırasında televizyon izleyen 2 yaşındaki Cemre ve 5 yaşındaki ağabeyi Ferhat Durusoy ile mutfakta yemek yapan anneleri alevlerin arasında kaldı. Ferhat'ı alevlerin arasından kurtarmayı başaran annenin, kızı Cemre'yi kurtarmak için yeniden alevlerin arasına girdiği ancak kızını kurtaramadığı belirlendi. Bu sırada olayı fark eden komşular da anne Hasret ve kızı Cemre'yi kurtarmak için eve girdi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri de eve girerek, önce anne ve 2 komşusunu dışarı çıkardı. Ekipler, vücudunun bir bölümünde yanıklar oluşan 2 yaşındaki Cemre'yi de bularak, dışarı çıkardı. Ağır yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Cemre tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen anne ve 2 komşusu ise Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kurtarma çalışmasının ardından itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yapılan ilk incelemelere göre, yangının sobadan kaynaklandığı sanılıyor. Ekiplerin sobanın üstünün açık olduğunu tespit ettikleri öğrenildi.

Durusoy ailesinin yaklaşık 1 ay önce bu eve taşındıkları ve kiracı oldukları belirtildi.

Küçük kızın otopsisi tamamlandı

Kaldırıldığı hastanede vefat eden 2 yaşındaki Cemre'nin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda otopsiye alındı. Otopsinin ardından küçük kızın cenazesi ailesine teslim edildi.
Cemre'nin öğle namazını müteakiben Yeşilkent Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler