?>

Anadolu 500 Şirketi Araştırması’na Kadooğlu Yağ damga vurdu

Kadooğlu Yağ Sanayi, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Ekonomist Dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması” kapsamında...

Gündem - 8 yıl önce

Kadooğlu Yağ Sanayi, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Ekonomist Dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması” kapsamında cirosunu en çok artıran beş şirket ve ihracatını en çok artıran beş şirket arasında yer aldı. Araştırmada sıralamaya giren şirketler, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni”nde buluştu.

Törende, “En Büyük 5 Şirket”, “İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket”, “İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket”, “Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket”, “Karını En Çok Artıran 5 Şirket” ve “Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar” olmak üzere altı kategoride toplam 29 şirkete ödül verildi.

Kadooğlu Yağ Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, yaptığı açıklamada, ülke ekonomisine katkı sağlamak üretmeye ve yatırıma devam edeceklerini söyledi.

Yurtdışı pazar araştırmalarının devam ettiğini belirten Kadooğlu, faaliyet gösterdikleri bütün sektörlerin gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarlarda etkin rol aldıklarını ifade etti.

Aldıkları ödülün çok anlamlı olduğunu vurgulayan Kadooğlu, “Ülkemizin dünya ekonomisinden daha fazla pay alması, şirketlerin özverili çalışmalarıyla mümkün olacaktır. Biz de Kadooğlu Grup şirketleri olarak faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde en iyisini yapmak için mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin karşılığını da alıyoruz” dedi.

İki farklı kategoride ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kadooğlu, araştırmanın bütün sektörler için çok önemli olduğunu kaydetti. Anadolu’dan dünyaya açılan şirketlerin her alanda boy gösterdiğine dikkati çeken Kadooğlu, araştırmada yer alan Anadolu şirketlerinin gelecek yıllarda daha iyi yerlere geleceğine inandığını dile getirdi. 13 yıldan beri devam eden bu araştırmanın bir anlamda şirketlerin başarısının tescillenmesi anlamına da geldiğini vurgulayan Kadooğlu, “Son yıllarda Anadolu şirketlerinin önemli başarılarına şahitlik ediyoruz. Türkiye’nin ekonomik başarısına ve dünya arenasında daha güçlü olmasına katkı sağlayan şirketlerimizi kutluyorum. Tabi ki bu başarı bir anda olmuyor. Şirketler yıllarca verilen emek ve özverinin karşılığını alıyor. Bu başarı yolculuğunda ülkemize katkı sağlayabilmişsek ne mutlu bize. Aldığımız ödül bizim için çok değerlidir. Bu başarı bir kişinin değil, değerli ekibimizindir. Bu ödülü de onlar adına alıyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR VİZYON PROJELERİYLE İLKLERE İMZA ATTI

2017-02-16 08:56 - Güncel

Anne adaylarına önemli uyarılar

2017-02-17 09:13 - Güncel

400 ton fıstığı çaldığı iddia edilen şüpheli adliyede

2017-02-14 11:07 - Güncel

Tarihi evin altında asırlık mağara buldu

2017-02-13 09:26 - Video Haber

Artukbey Kahve'nin lansmanı göz kamaştırdı

2017-02-16 07:17 - Türkiye

Tiryaki Agro Anadolu’nun Zirvesinde

2017-02-19 06:54 - Ekonomi

Gaziantep Asri Mezarlıkta tadilat sürüyor

2017-02-17 09:08 - Güncel

300 ton fıstık hırsızlığında ikinci şüpheli teslim oldu

2017-02-18 11:21 - Güncel

NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

2017-02-13 05:42 - Güncel

Çanakkale bir haftada 807 kez sallandı

2017-02-13 06:50 - Türkiye

İlgili Haberler

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Gaziantep, Avrupa'nın Zirvesine Yerleşti!

19:31 - Gündem

Umut Yılmaz’dan Zehir Zemberek Veda!

09:04 - Gündem

Şehitkamil Belediye Meclisi toplantı yeter sayısına ulaştı

17:45 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP İl Başkanı Reis Piste Sert İniş Yaptı!

11:45 - Özel Haber

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Gaziantep, Avrupa'nın Zirvesine Yerleşti!

19:31 - Gündem

Reis Reisoğlu Ankara'dan Yalnız Gelmedi!

17:38 - Özel Haber