?>

Babasının izinden gidecek

Özel Haber - 7 yıl önce

Geçtiğimiz yıl Ankara'da çalışma ofisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel'in oğlu Avukat Müslüm Yüksel babasının yarım bıraktığı yerden devam etmek için AK Parti’den milletvekili adayı olduğunu ve 24 Haziran seçimlerinde önemli bir başarıya imza atacaklarını kaydetti. Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sabri Kocaman’ı ziyaret eden Yüksel, 24 Haziran’da önemli bir başarıya imza atacaklarını kaydetti.

“BABAMIN MİSYONUNU TAMAMLAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Ak Parti’nin en genç milletvekili adayları arasında yer alan Müslüm Yüksel ve beraberindeki heyet Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sabri Kocaman’ı ziyaret etti. Yüksel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Babası Abdulkadir Yüksel’in 26. Dönem Gaziantep AK Parti Milletvekilliği görevini yürütürken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini anımsatan Müslüm Yüksel, “Babam bölgeye ve bölge insanına 24 saatini harcayarak ömrü boyunca hizmet etti. Babamız efsane bir adamdı aynı zamanda ideolümdü. Babamın bu anlamda bıraktığı misyonunu devam ettirmek, yine aynı şekilde Gaziantepli hemşerilerimize ve bölge insanına hizmet etmek adına, çevremden ve babamızı sevenlerden de destek ve teveccüh oluştu. Hem kendi kendime hem de aile büyüklerimle istişare ederek bu inançla babamızın misyonunu devam ettirmek adına babamın bıraktığı yerden insanımıza hizmet etmek adına hayırlısı ile milletvekili adayı gösterildik. İnşallah mahcup olmayız” dedi.

DAVAYA KATKI SUNMAK İSTİYORUM

Siyasetin içerisinde doğduğunu ve büyüyerek bu zamanlara kadar geldiğini söyleyen Yüksel, “Bölgemizin sorunlarına küçük yaştan itibaren kafa yormaya başladım. Bu anlamda insanımıza hizmet etmek, partimize faydalı olmak, bu davaya katkı sunmak adına milletvekili adayı gösterildik. Genç olmamın avantajı davamıza daha çok katkı sunmak ve enerji harcayacak durumdayım. Hem de aileden gelen bir birikimimiz olduğu için bu sorumluluğunda farkındayım ve bu yükü de kaldırabileceğime eminim ve inanıyorum. Seçim çalışmaları çerçevesinde saha çalışmalarında Ak Partimize büyük ilgi ve sevgi selinin olduğunu görüyoruz. İnşallah 24 Haziran’da Gaziantepliler devam diyecekler ” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

KANSER, OBEZİTE VE DİYABET ÇAĞIN EN ÖNEMLİ SAĞLIK PROBLEMİ

2018-06-05 11:07 - Röportajlar

FENERBAHÇE’Yİ GAZİANTEPLİLER YÖNETECEK

2018-06-04 11:01 - Güncel

“HDP Türkiye partisi”

2018-06-05 11:11 - Özel Haber

CEVİZ VE KİRAZ AĞAÇLARI ALTINDA KEBAP KEYFİ

2018-06-01 11:36 - Özel Haber

İlkokul öğrencilerinden geri dönüşümlü sergi

2018-06-04 06:22 - Yaşam

Saat sabah 05.30 YARDIM EDİN!..

2018-06-06 08:52 - Özel Haber

Dolar Zincirli Bedesteni vurdu!

2018-06-04 10:55 - Özel Haber

Oba Makarna’dan rekor yükseliş

2018-05-31 04:37 - Ekonomi

SGK uyumlu prim borçlularına taksit imkanı getirdi

2018-05-31 06:25 - Ekonomi

“Maliyetler karşılanamıyor”

2018-06-04 10:51 - Özel Haber

İlgili Haberler

Reis Reisoğlu Ankara'dan Yalnız Gelmedi!

17:38 - Özel Haber

CHP'li Avukatlar Adliyede Yumruk Yumruğa!

13:50 - Özel Haber

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım'dan Sert Tepki "İstifa Etmeyeceğim, Namussuzluk Yaparsan İstifa Edersin!"

13:19 - Özel Haber

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Konuşacak! Siyasi Pistte Sert İniş Bekleniyor

17:11 - Özel Haber

CHP Şehitkamil'de İpler Koptu! Gözler Bugünkü Açıklamada!

09:21 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Gaziantep, Avrupa'nın Zirvesine Yerleşti!

19:31 - Gündem

Reis Reisoğlu Ankara'dan Yalnız Gelmedi!

17:38 - Özel Haber

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Konuşacak! Siyasi Pistte Sert İniş Bekleniyor

17:11 - Özel Haber

CHP'li Avukatlar Adliyede Yumruk Yumruğa!

13:50 - Özel Haber