?>

Sigorta acenteleri sorunlar ve çözüm önerileri için GTO’da buluştu

Güncel - 6 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda yaşanılan sorunların ve sektörel gelişmelerin konuşulduğu “Sektörel İstişare” toplantıları çerçevesinde bu kez de sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren sigorta acentelerinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) 41 No’lu “SİGORTA ACENTELERİ” Meslek Komitesi tarafından organize edilen toplantıda mesleki sorunlar ve çözüm önerileri ele alınırken, Meslek Komite Başkanı Hakan Sözmen’in moderatörlüğünde yapılan toplantıya GTO Meclis üyesi Hasan Ali Gözükara, Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Orhan Gazi Dağaçan, Sigorta Acenteleri İl Delegesi Hasan Öztaş ve GTO Ticari İşlemler Müdürü Mustafa Aslan konuşmacı olarak katıldı.

Komite Başkanı Sözmen, komite olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak katılımcılara bilgi verirken, toplantıya katılan konuşmacılar sektörde korsan çalışan sigorta acenteleri ilgili yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, sigortacılık sektöründeki sorunlar için TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu tarafından yapılan çalışmalar, denetimler konusunda Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde günümüz koşullarına göre güncelleme yapılması ve bu konuda odalara daha fazla yetki verilmesi konuları değerlendirildi.

Toplantı ayrıca sektörde korsan çalışan acentelerle mücadele için Gaziantep Ticaret Odası Meslek Komitesi, Sigorta Acenteleri Derneği ve sektör duayenlerinden oluşan bir komisyon kurularak, çalışma yapılmasının önemli olduğu vurgulandı.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE’YE MODEL OLDU

2018-11-11 11:40 - Mobil

‘NEDEN YOK?' SORUMUZA BEKLENEN CEVAP GELDİ

2018-11-12 10:03 - Röportajlar

NİZİP’E GÜÇLÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

2018-11-09 11:22 - Güncel

MUHARİP GAZİ MAAŞLARINA NEDEN İYİLEŞTİRME YAPILMIYOR?

2018-11-15 10:29 - Özel Haber

MİMAR SİNAN (DEVRİM) LİSESİ MEZUNLARI “HEDİK”LE BULUŞTU

2018-11-11 09:16 - Özel Haber

Araban’a bilge başkan adayı

2018-11-11 09:15 - Özel Haber

Jandarma şefkati

2018-11-09 10:11 - Yaşam

PAZAR FİLESİ DÖNEMİ TEKRAR BAŞLIYOR

2018-11-13 11:33 - Güncel

Avrasya Ambalaj Fuarı’na Naksan Plastik damgası

2018-11-13 05:46 - Yaşam

Gece yarısı uyandırdığı karısından öyle birşey istedi ki... YAPMAYINCA ÖLDÜRDÜ!

2018-11-13 05:31 - Mobil

İlgili Haberler

Güzellik Çıkmazı: Hemoroid Dudak Sendromu

18:10 - Güncel

GİBTÜ, Global Üniversite Olma Yolunda İlerliyor

19:14 - Güncel

Doğayla Tarihi Buluşturan Patika Koşusu: Yesemek Ultra Trail 2024

15:16 - Güncel

LİDER GİRİŞİMCİLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

14:30 - Güncel

THY'NİN RÖTARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

23:11 - Güncel

Günün Manşetleri

Uyuşturucu Tacirlerinin Kabusu PETRA Görev Başında!

21:01 - Asayiş

Mahbuba'dan Göz Boyayan Reklamlar, Cevaplanmayan Sorular!

20:51 - Özel Haber

CHP’nin Sessiz Fırtınası Reis Geliyor(!)

14:21 - Gündem

CHP’deki Tartışmalı İsim Şimdi Genel Merkez Peşinde!

23:17 - Özel Haber

CHP’de Kriz Büyüyor! “Delilsiz Rapor, Suskun Başkan ve Algı Oyunu”

21:33 - Gündem