?>

TAŞRA İLÇELERE HİZMET “ŞAHİN” EKİPLE GELİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi taşra ilçelerde sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Karkamış ilçesine bağlı köy yollarında asfalt çalışmalarında sona geldi.

Özel Haber - 5 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Karkamış ilçesine bağlı 9 köyde 22 bin 500 metre uzunluğunda sathi kaplama asfalt çalışması tamamlanarak hem anayola hem de bağlantı yollarına ulaşım sağlandı.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatları doğrultusunda sürdürülen çalışmalarda Karkamış ilçesine bağlı köyle ihya oldu.

ASFALTSIZ KÖY KALMAYANA KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığınca yürütülen yol çalışmaları kapsamında şehir içi olduğu kadar ilçelerde de asfaltlama ve köy yolu çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda Karkamış ilçesinde sınır hattı boyunca uzanan Çiftlik, Yeşerti, Subağı, Karacurun, Yazır, Örmetaş, Savaş, Tosunlu ve Kelekli köyleri arası yollar ile anayol bağlantı çalışmaları tamamlandı. 22 bin 500 metre uzunluğunda yapılan sathi kaplama asfalt yolla birlikte ulaşım rahatlatılırken yol boyunca sıralanan başta Antep Fıstığı Bahçesi olmak üzere tarım ürünlerinin tozlanması ve zarar görmesi engellendi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu güne kadar Karkamış ilçesi için yürüttüğü yol çalışmaları sonucu 60 kilometre sathi kaplama asfalt, 13 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt, 33 bin ton yama ve yolların bakım ve onarımı için asfaltlama işlemlerini yaptı. Öte yandan 143 bin metrekare kilit taşı döşeme gerçekleşti.

“HIZLI BİR ŞEKİLDE CEVAP VERDİLER, ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR”

Yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karkamış İlçesi Çiftlik Köyü Mahalle Muhtarı Şerif Özaslan, “Eski yoldan dolayı meyve ağaçlarımız tozdan görülmüyordu. Köyler arası ulaşımda araçlar gidip gelmede çok sıkıntı yaşıyordu. Araç sahipleri sürekli şikâyet halindeydi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ekiplere müracaat ettik. Hızlı bir şekilde cevap verdiler çalışmaya başladılar. Büyükşehir ekipleri hemen çalışmaya başladılar, iyi organize oldular. Ayrıca yürütülen çalışma ile beraber şehirle ulaşımımız çok rahatladı” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

ADALET TECELLİ ETTİ!

2020-07-15 14:14 - Özel Haber

TAŞRA İLÇELERE HİZMET “ŞAHİN” EKİPLE GELİYOR

2020-07-21 11:15 - Özel Haber

Nizip’ten korkutan bilgi

2020-07-19 07:27 - Mobil

Halı ihracatı başarısı

2020-07-16 10:42 - Ekonomi

Bakan Koca kritik 5 ili örnek vererek corona virüste son durumu açıkladı

2020-07-18 14:18 - Türkiye

BERABERE BİTTİ

2020-07-19 04:26 - Spor

DSÖ’NÜN YENİ GÜNDEMİ NE YAZIK Kİ GAZİANTEP!

2020-07-20 13:07 - Özel Haber

Bakan Koca'dan son dakika tatil açıklaması

2020-07-17 13:26 - Türkiye

Bakan Koca '1000' rakamını işaret ederek kritik uyarıda bulundu

2020-07-19 18:12 - Türkiye

Gaziantep FK, korona virüs sonrası namağlup

2020-07-17 06:41 - Spor

İlgili Haberler

CHP’deki Tartışmalı İsim Şimdi Genel Merkez Peşinde!

23:17 - Özel Haber

Kayıp Vekil Bulundu! Kendi Fabrikasında Kriz Çözüyor!

18:35 - Özel Haber

Hemşeri Dernekleri ve Muhtarlar Aynı Sofrada Buluştu

20:14 - Özel Haber

Gaziantep’te Yeşeren Umutlar, Yetimlerle Dayanışma Sofrasında Buluştu

19:41 - Özel Haber

MAHBUBA Çay ve AGAH Baharat Sessizliğini Koruyor!

12:16 - Özel Haber

Günün Manşetleri

CHP’nin Sessiz Fırtınası Reis Geliyor(!)

14:21 - Gündem

CHP’deki Tartışmalı İsim Şimdi Genel Merkez Peşinde!

23:17 - Özel Haber

CHP’de Kriz Büyüyor! “Delilsiz Rapor, Suskun Başkan ve Algı Oyunu”

21:33 - Gündem

Mart Ayı Asayiş Bilançosu! 2617 Gözaltı, 607 Tutuklama

05:59 - Asayiş

Ersin Atar Davasında Flaş Gelişme! Mahkeme Kararını Verdi

17:49 - Gündem