?>

“Yeni seçim konuşulacak”

Gündem - 9 yıl önce

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Bedri Gültekin, 2 Kasım’dan sonra Türkiye’de yeni bir seçimin konuşulacağı iddiasında bulundu.

Vatan Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Bedri Gültekin, beraberindeki heyet ile birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Gültekin, 7 Haziran seçimlerinin üzerinden dört ay geçtiğini hatırlatarak yeni bir seçim ile karşı karşıya olduğumuzu söyledi. Yeni bir seçime gidildiğini ifade eden Gültekin, “Türkiye yeni bir seçime gidiyor çünkü mecliste temsil edilen partiler, Türkiye’yi yönetilebilir bir ülke olmaktan çıkarmıştır. Sistem partileri ülkemizin acil çözüm bekleyen sorunlarına hiçbir çözümleri olmadığı için bir araya dahi gelememişlerdir. 7 Haziran seçimleri öncesinde sık sık dile getirdiğimiz gerçeği buradan tekrarlıyoruz: 1 Kasım’da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, Türkiye 2 Kasım’dan itibaren yeni bir seçimi konuşmaya başlayacaktır” şeklinde konuştu.   

“ÇAĞRIMIZI YİNELİYORUZ”

7 Haziran seçimleri öncesinde siyasi partilerin Gaziantep 1.sıra milletvekili adaylarını halkın önünde tartışmaya çağırdığını hatırlatan Gültekin, “Bu dönemde yapmış olduğumuz çağrıya kimseden yanıt gelmedi. Doğal olarak hiçbir partiden yanıt alamadık. Çünkü Türkiye’nin sorunlarına çözümleri olmayan partilerin, Gaziantep’in sorunlarına da çözümleri yoktur. Çağrımızı bir kez daha yineliyoruz. Halkımızın önünde televizyon programına çıkarak Gaziantep’in sorunlarına çözüm önerilerinizi konuşalım. Halkımız değerlendirsin, kararını versin” diye konuştu.

“VATAN PARTİSİ’NİN ÖNGÖRÜLERİ DOĞRULANDI”

7 Haziran öncesinde Vatan Partisi’nin dile getirdiği bütün öngörülerin doğrulandığını belirten Gültekin, “7 Haziran seçimleri öncesinde halkımıza bazı uyarılarda bulunduk. Ne yazık ki bütün uyarılarımızın doğrulandığını görüyoruz. 7 Haziran seçimlerinden önce Vatan Partisi’nin olmadığı bir meclisten Türkiye’yi yönetecek bir hükümet çıkmayacağını ve Türkiye’nin yeni bir seçime mecbur kalacağını belirttik. HDP’nin barajı aşması durumunda Türkiye terör ortamına yuvarlanacak, seçim dolayısıyla ötelenen ekonomik kriz nedeniyle Türkiye tarihinin en ağır krizini yaşayacaktır. AKP’nin izlediği başta Suriye olmak üzere komşulara karşı izlediği dış politika tam bir çıkmaza saplandı. Komşularımıza terör ihraç etme politikası bumerang gibi dönüp Türkiye’yi vuracaktır’ öngörülerimiz doğrulanmış ve Vatan Partisi bu avantajı ile seçimlere girecektir” diye konuştu.   

Haftanın Öne Çıkanları

Pasaj esnafı dertli

2015-10-01 10:17 - Gündem

Peri: Pamuk üreticisi eziliyor

2015-10-07 05:10 - Gündem

Gece yarısı film gibi kovalamaca

2015-10-06 05:11 - Asayiş

Tehlikeli yolculuk

2015-10-05 03:50 - Gündem

Kayıp iş adamı ölü bulundu

2015-10-02 02:20 - Asayiş

Sevgi Hastanesi’nden alerjik hastalık uyarısı

2015-10-05 05:59 - Yaşam

Kadooğlu’da listede

2015-10-04 08:52 - Ekonomi

Türbe unutuldu

2015-10-02 09:01 - Gündem

Başvurular sona erdi

2015-09-30 09:51 - Gündem

İslahiye'den acı haber geldi: Uzman çavuş şehit düştü

2015-10-05 04:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Şehitkamil Belediye Meclisi toplantı yeter sayısına ulaştı

17:45 - Gündem

CHP Şehitkamil Meclisi'ni Boykot Etti! Katılan İhraç Edilecek!

13:29 - Gündem

CHP’nin Sessiz Fırtınası Reis Geliyor(!)

14:21 - Gündem

CHP’de Kriz Büyüyor! “Delilsiz Rapor, Suskun Başkan ve Algı Oyunu”

21:33 - Gündem

Ersin Atar Davasında Flaş Gelişme! Mahkeme Kararını Verdi

17:49 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP'li başkan Hurşit Yıldırım'dan ihraç resti

19:23 - Özel Haber

E-Devlet Üzerinden İstifa mı Etti? Umut Yılmaz Hakkında Bomba İddia!

18:56 - Özel Haber

Şehitkamil Belediye Meclisi toplantı yeter sayısına ulaştı

17:45 - Gündem

CHP Şehitkamil Meclisi'ni Boykot Etti! Katılan İhraç Edilecek!

13:29 - Gündem

Uyuşturucu Tacirlerinin Kabusu PETRA Görev Başında!

21:01 - Asayiş