USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAHİB Başkanı Kaplan, “Milletçe baş verir, baş eğmeyiz”

GAHİB Başkanı Kaplan, “Milletçe baş verir, baş eğmeyiz”
18-12-2016 07:56
Gaziantep

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, Türkiye üzerinde global oyunların oynandığına dikkat çekerek, “Milletçe baş verir baş eğmeyiz. Bir olalım, birlik olalım ve olaylar karşısında sağduyumuzu koruyalım” dedi.

Kaplan, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin şehit edilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin son bir haftada onlarca evladını şehit verdiğini ifade etti.

Mutlu bir gün geçirmek için silah arkadaşlarıyla çarşıya çıkan askerlerin mutluluğunun hain saldırıyla sonlandırıldığını kaydeden Kaplan, “Yiğitlerimizin sevinçlerini yarıda bırakan alçaklar hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletçe baş verir, baş eğmeyiz. Bu millet yüzyıllardır baş eğmeden hür ve bağımsız bir hayat sürdü, sürmeye de devam edecektir. Olayları doğru okumak ve bu yönde her zamankinden daha fazla bir birimize kenetlenmek zorundayız. Oyun büyük, oyun ülkemizin toprak bütünlüğü, bağımsızlığımız ve milli varlığımıza yöneliktir. Temkinli olmak, olayları doğru okumak, provokasyonlara gelmeden kenetlenip el birliğiyle devletimizin, milletimizin yanında olaylara karşı birlikte hareket etmek zorundayız” dedi.

İstanbul ve sonrasında Kayseri’de patlatılan bombaların ülkenin huzur ve kardeşliğini hedeflediğini vurgulayan Kaplan, “Hiçbir terörist saldırı bu ülkenin kardeşliğine ve huzuruna zarar veremeyecektir. Biz ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine biriz ve bir olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaplan, Kayseri’de şehitlik mertebesine ulaşan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek, “Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

!#**h11390**#!

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler