USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Video Haber

Gaziantep’te bombalı araç alarmı

Gaziantep’te bombalı araç alarmı
19-12-2016 10:03
Gaziantep

Gaziantep'te polisekipleri plakası arananlar listesinde yer alan bir aracın peşine düştü. Bombalı saldırıda kullanılabileceği düşünülen aracı durduran ekipler otomobili didik didik ararken olayın aslı ise yapılan sorgulamalarda ortaya çıktı

!#**v603&pl=true**#!

Gaziantep'te polis ekipleri, Şanlıurfa istikametinden kente doğru seyir eden ve bombalı saldırıda kullanılabileceği düşünülen araç üzerine Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri, hareket geçerek aracı İpekyolu üzeri Kayaönü Kavşağında aracı kıskaca alarak, durdurdu. Araç içerisinde ve üzerinde arama yapan ekipler, yaptıkları sorgulamada plakanın arandığını belirledi. Araçtaki Suriye uyruklu S.E. ile A.A.F isimli şahısları ekip otosuna alan polisler, olay yerine Terör ekiplerini çağırdı.

Terör ekipleri ise yaptıkları araştırmada, plakanın daha önce düşürüldüğü ve terör olaylarında kullanılabileceği şüphesiyle emniyete müracaatta bulunulduğunu tespit etti. Bulunan plakayı tekrar aracına monte eden şahsın, plakayı emniyet kayıtlarından düşürmemesi nedeniyle plakanın arandığı ortaya çıktı. Olayın anlaşılması üzerine gerekli uyarı yapıldıktan sonra Suriye uyruklu şahıslar ve araç yapılan incelemenin ardından serbest bırakıldı.

!#**h11426**#!

!#**h11405**#!

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler