USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mehmet Tahmazoğlu, El Bab şehitleri için başsağlığı diledi

Mehmet Tahmazoğlu, El Bab şehitleri için başsağlığı diledi
22-12-2016 09:42
Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fırat Kalkanı harekâtında, El Bab’da yaşanan çatışmada şehit düşen askerlerimizin ailelerine baş sağlığı dileğinde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye'nin sınır güvenliğini korumak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için Ağustos ayından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Fırat Kalkanı harekâtından üzücü haberler alındığını belirtti. Bu harekâtın terörle mücadele kapsamında büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "İstanbul ve Kayseri'de yaşanan bombalı saldırıların akabinde, terörle mücadelede yeni acıların yaşanması bizleri derinden üzmektedir. Türkiye'nin bu harekâttaki hedefi; terörist unsurların ülkemize sızmasının önlenmesi, teröristlerin bulundukları yerde etkisiz hale getirilmesi ve milletimizin korunmasıdır." dedi.

Başkan Tahmazoğlu, "Millet olarak; ülkemize yapılan her türlü saldırı karşısında birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalı, milli seferberlik ruhu içinde sağduyuyla hareket etmeliyiz. Fırat Kalkanı harekâtında şehit düşen askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

!#**h11555**#!

!#**h11529**#!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler