USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Ağaca yazı yazana gence büyük şok!

Ağaca yazı yazana gence büyük şok!
01-03-2018 10:30
Gaziantep

Balıklı Parkı’nda çınar ağacına sprey boyayla yazı yazan genç zabıta memurlarının duruma müdahale etmesiyle şok oldu. Zabıta memurları ağaca yazı yazan genç hakkında tutanak düzenledi. Ardından ağaca yazılan yazıyı geri silmesi istenen genç bu işlemi kısa sürede gerçekleştirdi.

YAZILAN YAZI ASIRLIK ÇINARDAN GERİ SİLİNDİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Balıklı Parkı’nda yer alan asırlık çınar ağacına yazı yazan gence doğal hayata zarar vermekten dolayı tutanak düzenlediler. Daha sonra çınar ağacının üzerine yazılan yazıyı gençten geri silmesini isteyen zabıta görevlileri gencin ağaçta ki yazıyı silmesini sağladılar. Gencin bu hareketi üzerine zabıta ekibi düzenlenen tutanağı iptal ettiler.

“BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM”

Ağaçta ki yazıyı geri silen genç, “Bir daha bu şekilde bir şey yapmayacağım. Çevremizdeki ağaçları koruyacağım, onların zarar görmemesi için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu. Gündüz saatlerinde vatandaşların şaşkın bakışları arasında çınar ağacının üzerinde yazılama yapan genç zabıta ekibinin olaya müdahalesi ile yazıyı tamamlayamadan geri sildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler