USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Partili Fatih Deniz’in Üslubu Tepki Çekti!

Siyasi arenada seviyesiz dil giderek normalleşiyor. Son olarak, AK Partili Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Deniz’in, CHP’li Hasan Şencan’a yönelik kullandığı ifadeler, siyasi nezaketin geldiği noktayı gözler önüne serdi.

AK Partili Fatih Deniz’in Üslubu Tepki Çekti!
28-02-2025 22:06

Siyasette nezaketin ve seviyeli tartışmaların yerini giderek sert ve saygısız bir dil alıyor. Bunun son örneği, AKP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkan Yardımcısı Fatih Deniz’in CHP Meclis Üyesi Hasan Şencan’a yönelik kullandığı üslup oldu.

Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zoruna mı gitti? Çatlasanız da patlasanız da Başkomutanımız Allah’ın izniyle sizi hoplatmaya da zıplatmaya da yeter” ifadelerini kullanarak siyasi tartışmayı seviyesiz bir noktaya taşıdı. Kamu görevi üstlenen bir ismin bu tür bir üslup kullanması, siyasi nezaket açısından ciddi bir sorun teşkil ediyor.

Toplumun her kesimini temsil etmesi gereken siyasi yöneticilerin, nefret söyleminden uzak, birleştirici ve saygılı bir dil kullanması beklenirken, Deniz’in ifadeleri siyasetçilerin nasıl bir örnek oluşturması gerektiği sorusunu yeniden gündeme getirdi. AKP’nin Gaziantep’teki yönetiminde bulunan bir ismin, tartışmayı hakaret boyutuna taşıması, parti yönetiminin bu tür söylemlere karşı nasıl bir tavır alacağı sorusunu da akıllara getiriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Ekim 2024 Hakimiyet Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler