USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

Alzheimer hastası yaşlı adama yardım eli

Gaziantep’te Alzheimer hastası yaşlı adamın soğuk havada soğuk su ile yıkanma görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine...

Alzheimer hastası yaşlı adama yardım eli
28-01-2017 09:53
Gaziantep

Gaziantep’te Alzheimer hastası yaşlı adamın soğuk havada soğuk su ile yıkanma görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri yaşlı adamı huzur evine yerleştirdiler. Öte yandan o aile hakkında yasal süreç başlatıldı.

!#**v959&pl=true**#! 

!#**h13214**#! 

Gaziantep’te Alzheimer hastası yaşlı adamın soğuk havada soğuk su ile yakınması ve maruz kaldığı hakaretler sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Sosyal Medya üzerinden yayınlanan görüntü sonrası harekete geçen Gaziantep Büyükşehir ve Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek yaşlı adamı huzur evine yerleştirdiler. Yaşlı adamın maruz kaldığı kötü davranış nedeniyle aile ilgili olarak yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Alzheimer'lı bir amcamız ile ilgili Sosyal medyada paylaşılan video yardım çağrısı üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Personellerimiz ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz sosyologlar eşliğinde aileyi ziyaret etti. Yaşlı amcamızı huzur evine yerleştirdik. Aile ile ilgili de yasal sürecin başladığını tüm halkımıza duyururuz. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler