USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Aslan’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Aslan’dan hayırlı olsun ziyaretleri
22-10-2019 11:23
Gaziantep

Türkiye Kent Konseyleri Birliği heyeti yeni seçilen Kent Konseylerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Önce Adıyaman’dan başlanan ziyaret gezisine Şanlıurfa’da devam edildi. Final ise Gaziantep Kent Konseyinde tamamlandı. İllerin yeni yönetimlerini ziyaret eden dönem başkanı Ekrem Aslan, Birlik Yürütme Kurulu Üyeleri  Necati Binici,  Zeynep Arıkan, Elazığ Konseyi başkanı Murat Ergen ve basın danışmanı Ökkeş Özekşi’den oluşan Kent Konseyleri Birliği  ekibi bu ziyaretlerde görüş alışverişlerinde bulundu.

İLK ZİYARET ADIYAMAN’A

Türkiye Kent Konseyleri Birliği olarak yeni seçilen Kent Konseylerimize  ziyarete Adıyaman’la başladı. Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ında yer aldığı buluşmada durum değerlendirmesi yapıldı. Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kent Konseylerinin şehirlerin geleceğine önemli katkı sunduğunu söyledi.

ŞANLIURFA’YA GİTTİLER

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Adıyaman’ın ardından Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı ve yönetimini ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleri Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Adil Saraç’a hayırlı olsun dileklerini sundu. Ziyarette izlenecek yol ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Gaziantep Kent Konseyi’ni ziyaret ederek başkan Dr.Samet Bayrak ve yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler