USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Av. Mehmet Kemal Akaltun Gaziantep Barosu’nda Güven Tazeledi

Av. Mehmet Kemal Akaltun, Gaziantep Barosu’nun 47. Olağan Genel Kurul seçimlerinde 593 oy alarak dördüncü sıradan yönetim kuruluna seçildi. Akaltun, geçmiş dönemde yürüttüğü yönetim kurulu üyeliği görevine yeniden seçilmenin gururunu yaşarken, baro çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Av. Mehmet Kemal Akaltun  Gaziantep Barosu’nda Güven Tazeledi
20-10-2024 23:36

Av. Mehmet Kemal Akaltun Gaziantep Barosu Yönetim Kurulu’nda Yerini Aldı

Gaziantep Barosu’nun 47. Olağan Genel Kurulu seçimlerinde büyük bir heyecan yaşandı. Seçim sonucunda Av. Mehmet Kemal Akaltun, Gaziantep Barosu Yönetim Kurulu’na 593 oy alarak dördüncü sıradan seçildi. 2013 yılından bu yana Gaziantep Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapan Akaltun, daha önce de 2021-2024 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmüştü.

Akaltun, hukuk alanındaki birikimlerinin yanı sıra, TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyeliği ve KVKK Komisyonu kuruculuğu görevlerini de başarıyla yerine getirmiştir. Gaziantep Barosu bünyesinde birçok proje ve çalışmada aktif rol alan Akaltun, özellikle sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmaları ve köy okullarına kütüphane yapım projeleriyle de tanınıyor.

Gaziantep’te hukuk camiasında saygın bir yere sahip olan Mehmet Kemal Akaltun, aynı zamanda Yerel Eşitlik İzleme Platformu Üyesi ve Engelsiz Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini sürdürmektedir. Baro yönetimindeki deneyimlerini, Gaziantep hukuk dünyasında daha ileri bir düzeyde kullanmak amacıyla yeniden seçilmenin gururunu yaşayan Akaltun, çalışmalarına aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Evli ve bir çocuk babası olan Akaltun, Gaziantep STK Eğitim Platformu’nda da aktif olarak görev almaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Ekim 2024 Hakimiyet Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler