USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Başkan Fadıloğlu, duyarsız kalmadı

Başkan Fadıloğlu, duyarsız kalmadı
22-03-2016 06:15
Gaziantep

Okul hayatında çok başarılı bir öğrenci olan Oktay Tırnaksız, babasının yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na mail attı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kendisine mail yoluyla ulaşarak yardım talebinde bulunan 14 yaşındaki Oktay Tırnaksız’ın talebine hemen karşılık verdi.

ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Tırnaksız Ailesini evinde ziyaret etti. Ciddi sağlık problemleri yaşayan babasının durumunu arkadaşının bilgisayarında hazırladığı mailde anlatan 14 yaşındaki Oktay Tırnaksız, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan yardım talep etti. Yardım çağrısına duyarsız kalmayan Başkan Fadıloğlu, hemen harekete geçerek Tırnaksız Ailesiyle evlerinde bir araya geldi. Fadıloğlu, Oktay’ın babası Kadir Tırnaksız’ın bir an önce sağlığına kavuşması için gerekli çalışmaları hemen başlattı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, okul hayatında çok başarılı bir öğrenci olan Oktay ile de yakından ilgilendi.

 OKULA GİDERKEN AYAKLARIM GİDİYOR DA VÜCUDUM SANKİ EVDE

Oktay Tırnaksız’ın Şehitkamil Belediyesi resmi internet sayfası üzerinden Beyaz Masa aracılığıyla Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ulaştırdığı mailde şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Başkanım önce saygı ve selam. Ben Oktay Tırnaksız. Mehmet Çolakoğlu Ortaokulu’nda okuyorum. Okula giderken ayaklarım gidiyor da vücudum sanki evde. Nedeni ise babam özürlü ve başka bir rahatsızlığı çıktı. Çok evlere ziyarete gittiğinizi biliyor ve bize de yardımcı olur musunuz? Ellerinden öperim Başkanım. Sayın Başkanım telefonum altta yazılıdır.”

 BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mehmet Çolakoğlu Ortaokulu’nda eğitim gören ve avukat olmayı hedefleyen Oktay Tırnaksız, başarılı bir eğitim geçmişine sahip. Şuan okul birincisi olan Oktay, yaşadığı zorluk için Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan yardım istedi. Yardım talebinin hemen karşılık bulmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Oktay Tırnaksız, “Ben, Başkanımıza bize yardım etmesi için mail attım. Başkanımız, sağ olsun evimize geldi. Yaşadığımız sorunları kendisine anlattık. Başkanımız, problemlerimizle yakından ilgilendi. Babamın sağlığına kavuşması için çalışma başlattı. Bize yardım etti, hediyeler verdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 MAİLDEN HABERİM YOKTU

Yatağa bağımlı yaşayan baba Kadir Tırnaksız, ciddi sağlık problemlerinin yanı sıra ekonomik sıkıntılarla da uğraşmak zorunda olduğunu söyledi. Oğlunun Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na gönderdiği mailden habersiz olduğunu belirten Kadir Tırnaksız, “Daha önce 2 defa kalp krizi geçirdim. Şeker hastalığım var. Yine daha önce bel fıtığından 2 defa üst üste ameliyat oldum. Sağ ayağımda güç yok. Üç ayda bir aldığım bir maaş var. Onunla geçinmeye çalışıyorum. Oğlum, Başkanımıza mail atmış. Bundan da benim haberim yok. Mailin sayesinde Başkanımız evimize geldi” diye konuştu.

 OKTAY’A BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Oktay Kardeşimiz bize bir mail atmıştı. Oktay, okulda 7. sınıfa gidiyor. İnşallah geleceğin de avukatı. Şimdiden hazırlanıyor. Hedefini belirlemiş. Kendisini bu başarısından ötürü tebrik ediyorum. Okulda da başarısı ön planda. Oktay, attığı mailde babasının rahatsızlığından bahsetmişti. Biz de hem Oktay’a ‘merhaba’ diyelim hem de Kadir Beye ‘merhaba’ diyelim istedik. Bugün kendilerini ziyarete geldik. Kadir kardeşimiz bir rahatsızlık geçirmiş. Tedavisi devam ediyor. Geçmişte olan ayrı bir sıkıntısı var ama şimdi bu geçici rahatsızlığını biran önce ilaç tedavisiyle tamamlayınca eski sağlığına kavuşmuş olacak. Ben, Oktay’a bizi bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum. Bu sayede bilgimiz oldu. Allah’tan acil şifalar diliyorum. Oktay’a da başarılar diliyorum. İnşallah Oktay, gelecekte başarılı bir avukat olacak. Hem ülkeye hem de ailesine hizmet edecek. Arkadaşlarımızla görüştük. Kadir kardeşimizin bir doktora gitmesi gerekiyor. Bir doktora görünecek. İnşallah, tedavi tamamlanınca daha rahat yaşantısına devam eder. Tekrar geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
OTİZMİN SINIRLARINI AŞIYORUZ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler