USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

"Bayramda ihtiyaç sahiplerimizi unutmayalım"

10-09-2016 08:20
Gaziantep

AK Parti Gençlik Kolları Gaziantep İl Başkanı Semih Avcı, Kurban Bayramı'nı kutlayarak, 'Bayramda kimsesizlerimizi, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerimizi unutmayalım' dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Gaziantep İl Başkanı Semih Avcı, Gaziantepliler'in Kurban Bayramı'nı kutladı. Avcı konuya ilişkin yayınladığı mesajda gelen şehit haberleri dolayısıyla buruk bir bayram geçirdiklerini söyledi. Başkan Avcı mesajında, "Kurban Bayramı'na eriştik. Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu'sundan gelen şehit haberleri dolayısıyla buruk bir bayram yaşıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Terörle mücadele ederken şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine de başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlayan önemli günler olduğuna dikkat çeken AK Parti Gençlik Kolları Gaziantep İl Başkanı Semih Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kurban Bayramı, büyüklerin ziyaret edildiği, fakirlerin, yetimlerin, kimsesizlerin hatırlandığı önemli günlerdendir. Bu bayramda da inşallah kurbanımızı keseceğiz. Büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını alacağız. Kestiğimiz kurbanları, kurban kesecek maddi gücü olmayan vatandaşlarımızla paylaşalım. Bizler de AK Gençlik Gaziantep ekibi olarak kestiğimiz etleri kurban kesmeyen vatandaşlarımız ile paylaşacağız. Onların da bayramlarını mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmesine katkıda bulunacağız. Bu bayramda ülkemize esenlikler; milletimize kolaylıklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gaziantepliler'in ve kıymetli halkımızın Kurban Bayramını kutluyor; hayırlı bayramlar diliyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler