USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Ben Aldırma ile Avantajlı Sonuçlar Elde Edin

Deri üzerinde oluşan ben çeşitlerini aldırarak avantajlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Çeşitli amaçlarla yapılan ben aldırma öncesi muayene olmanızda fayda olacaktır. Muayene ile beraber, uzman görüşüne göre yönlendirmeler yapılacağı için, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Ben Aldırma ile Avantajlı Sonuçlar Elde Edin
08-08-2024 17:25

Ben Aldırma Nedir?

Deride yer alan koyulaşmış bölgelere ben denmektedir. Çeşitleri olan benleri aldırmak üzere uygulanan tekniklere ise ben aldırma tedavisi denmektedir. Koyulaşan noktalardaki özelliğe göre, et beni olmasına göre çeşitli yöntemler kullanılabilmektedir. Deri üzerindeki ben veya benlerden kurtulmak için uzman muayenesi gerekmektedir.

Ben Aldırma Operasyonu Neden Yapılır?

Ben aldırmadaki temel neden, kişilerin beklentilerine göre değişebilmektedir. Genelde et beni olarak görülen benler daha fazla aldırılmaktadır. Kötü huylu ve risk taşıyan benler, sağlıklı bir yaşam için önem kazanır. Görsel kaygılar da ben aldırmada etkilidir.

Kimler Ben Aldırabilir?

Ben aldırma için nedenlere göre değişen bir durumu görebilirsiniz. Genellikle 19 yaşından gün alanlar için ben aldırma uygun görülmektedir. Fakat sağlık riski olması halinde, çocuk yaşlarda da ben aldırılabilmektedir. Ben aldırmayı bir uzmandan alınan bilgilere göre yaptırmak gerekmektedir. Ben aldırılacak bölgede, iltihap veya yara vs. olmamalıdır.

Ben Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Lazerli ben aldırmayı tercih edebilir ve seanslara giderek aşamalı olarak ben aldırabilirsiniz. Yaygın kullanılan lazer haricinde cerrahi işlemle de uygulama yapılabilmektedir.  Ben çeşidine göre uygulanması gerekli yöntemler değişebilir.

Sıvı Yüz Germe Nedir? Nasıl Yapılır?

Dolgu maddeleri enjeksiyonu şayet yüz bölgesine yapılıyorsa, bu durumda sıvı yüz germenin tanımı da yapılmıştır. Deri altında sıvı yüz germe  işlemi uygulanırken, hangi dolgu maddesi kullanılacağı, uzman önerileri ve tercihlere göre şekillenmektedir. Sıvı yüz germe işlemi, yüzdeki hedef bölgeleri kaplayan deri altına yapılır.

Sıvı Yüz Germe Tedavisi Yüzün Hangi Bölgelerine Uygulanır?

Göz çevresi, yanaklar, elmacık kemikleri, en yaygın uygulanan bölgelerdir.  Hacim kazandırılmak istenen yerlere sıvı yüz germe uygulaması yapılmakta ve pürüzsüz görünüm elde edilmektedir. Yüzde inceltilmesi istenen bölgelere eklenen dolgu maddeleri, 6-9 aya kadar etkisini sürdürebilmektedir.

Sıvı Yüz Germe Tedavisini Kimler Yaptırabilir?

Enjeksiyon uygulaması için herhangi bir sorun olmayan, kırışıklık, sarkma sorunu yaşayanlar önceliklidir. 18 yaş altındakilere sıvı yüz germe tedavisi çok önerilmemektedir. Fakat sağlık açısından önemli bir rahatsızlık oluşturan sarkıklıklarda, uzman kontrolünde uygulama yapılabilmektedir.

Sıvı Yüz Germenin Etkileri ve Faydaları Nelerdir?

Dolgu maddeleri enjeksiyonu, yüz hatlarını daha belirgin yapar. Gıdı bölgesinin azalması, yanakların dolgunlaşmasında etkilidir. Aylarca etkisini sürdürmesi sayesinde kişiyi daha iyi hissettirir.

Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?

Kaş bölgesine yapılan tıbbi müdahale ile gerçekleşen estetik uygulamalara kaş kaldırma ismi verilmektedir. Sarkma durumuna göre kaş kaldırma uygulama teknikleri değişebilmektedir. Sarkma nedenleri ise herkeste farklı olarak görülebilir. Genellikle yaşa bağlı olarak sıkılık kaybı sarkmalara neden olmaktadır.

Kaş Kaldırma Kimlere Yapılır?

Her yaştan insana kaş kaldırma işlemi yapılabilmektedir. Muayenede kaş kaldırmaya engel olabilecek bir rahatsızlık bulunmaması gerekir. Cerrahi işlemle ameliyatsız işlemdeki gereksinimler farklı olabilmektedir.

Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?

Kaşın ve kaşların olağan çizgisinden daha yukarıya alınması işlemine kaş kaldırma denmektedir. Teknik açıdan kaş kaldırma  yöntemleri cerrahi olan ve olmayan şeklinde sınıflandırılmaktadır. Ameliyatla yapılan işlemler arasında kaş askısı oldukça yaygındır. Endoskopik ve klasik kaş kaldırma teknikleri de operasyon gerektirmektedir. 

Ameliyatsız Kaş Kaldırma Teknikleri

Ameliyatsız uygulamalar genelde daha fazla tercih edilmektedir. Botoks ve ulterapi teknikleri yaygın şekilde kullanılmaktadır. Ameliyatsız kaş kaldırma tekniklerinin kalıcılığı ve cerrahi işlem kalıcılığı farklı olabilmektedir. Beslenme, stres ve bakım gibi faktörler de bu sürece etki edebilmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler