USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

CHP Ankara’dan Umut Yılmaz’a Veto!

6 Şubat depreminin yıldönümünde gerçekleşen anma töreni, siyasette de gerilimli anlara sahne oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Gaziantep CHP Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu kameralar karşısına geçerken, Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz’ın bu karede yer almaması dikkatleri üzerine çekti.

CHP Ankara’dan Umut Yılmaz’a Veto!
06-02-2025 06:25

6 Şubat depreminin 2. yıl dönümünde Gaziantep’te düzenlenen anma programı, duygusal anların yanı sıra siyasi kulislerde yankı uyandıran bir gelişmeye de sahne oldu.

Ayşe Polat Sitesi önünde gerçekleşen törende, CHP Genel BAşkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen ve Melih Meriç, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu ile birlikte kameralar karşısına geçti. Ancak bu karede CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz’ın yer almaması dikkat çekti.

Daha da çarpıcı olan ise törenden önce çadırda oturan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ve  milletvekillerinin, Umut Yılmaz içeri girdiği anda aniden yerlerinden kalkarak dışarı çıkmalarıydı. Bu durum, parti içindeki ayrışmanın artık gözle görülür hale geldiğini ve hatta Ankara’ya kadar sirayet ettiğini açıkça ortaya koydu.

Anma programı, duygusal bir atmosferde geçerken CHP içerisindeki bu siyasi gerilim, törene damgasını vuran detaylardan biri oldu. Parti içindeki bu ayrışmanın ilerleyen süreçte nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Ekim 2024 Hakimiyet Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler