USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dik Duruş ve Eleştirilerle Gelen İstifa

Şehitkamil Belediyesi’nde koordinatörlük görevini üstlenen Ersin Atar, cesur bir karar alarak istifa etti. Atar, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a yönelik sert eleştirilerde bulunarak, görevini yerine getirememesine neden olan iletişim eksikliği ve itibar suikastını gerekçe gösterdi.

Dik Duruş ve Eleştirilerle Gelen İstifa
13-08-2024 10:41

Bu istifa, Şehitkamil Belediyesi’nde yönetim sorunlarına dikkat çekerken, Atar’ın dik duruşu ve kararlı tavrı, belediye içinde önemli bir değişim ihtiyacını gözler önüne serdi.

Büyükşehir Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Atar, Şehitkamil Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki ilişkileri güçlendirme koordinatörlüğü görevinden istifa etti. Bu karar, Atar’ın Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’a yönelik sert eleştirileriyle birlikte geldi.

Ersin Atar’ın Açıklamaları:

Ersin Atar, yaptığı basın açıklamasında, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile iletişim kurmakta zorlandığını ve görev alanına giren konuların başkaları tarafından yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca, itibar suikastına maruz kaldığını iddia ederek koordinatörlük görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Atar’ın açıklamasından dikkat çeken kısımlar şu şekilde:

"02.07.2024 tarihinde, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. Umut Yılmaz'ın görevlendirmesiyle Şehitkamil Belediyesi'nin Büyükşehir İlişkilerinden Sorumlu Koordinatörü olarak atandım. Görevlendirme tarihimden itibaren, görev alanlarımla ilgili konularda Şehitkamil Belediye Başkanımız ile iletişim kuramamam, görev alanıma giren konuların başkası eliyle yürütüldüğünü öğrenmem ve daha sonra ayrıntılı gerekçelerini açıklayacağım üzere, itibar suikastıyla karşı karşıya kalmam nedeniyle Şehitkamil Belediyesi'nin Büyükşehir İlişkilerinden Sorumlu Koordinatör görevimden istifa ettiğimi saygı ile bildiririm."

Ders Alınması Gereken Bir İstifa:

Atar’ın bu cesur kararı, belediye içindeki yönetim problemlerine ve iletişim eksikliğine dikkat çekiyor. Özellikle, Atar’ın dik duruşu ve kararlı tavrı, diğer belediye meclis üyelerine ve yetkililere örnek olmalı. Bu istifa, Şehitkamil Belediyesi’nde bir değişim ve hesap verebilirlik ihtiyacını gözler önüne seriyor.

Şehitkamil Belediyesi'nin Durumu:

Ersin Atar’ın istifası, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın yönetim tarzına yönelik ciddi eleştiriler içeriyor. Başkan Yılmaz'ın, belediye içindeki koordinasyonu sağlayamaması ve  bir meclis üyesinin görevini etkin bir şekilde yapmasına engel olması, belediyenin yönetim anlayışını sorgulatıyor.

Bu olay, Şehitkamil Belediyesi’nin iç işleyişinde ciddi problemlerin olduğunu ve bunların çözülmesi gerektiğini açıkça ortaya koyuyor. Belediye başkanının ve yönetiminin, bu tür eleştirileri dikkate alarak daha şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışını benimsemesi gerekmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler