USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

En sağlıklı proje

En sağlıklı proje
01-06-2018 03:39
Gaziantep

31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü dolayısıyla Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı işbirliğiyle vatandaşlara türüne hayır broşürleri dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından görevli Sinan Çakmak, tütünün zararlarını anlatan broşürlerin dağıtmaya devam edeceklerini anlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, 31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü dolayısıyla kent merkezinde kurdukları standa vatandaşlara sigaranın zararlarını anlattılar. İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak stant kuran Zabıta Ekipleri, ayrıca vatandaşlara bilgilendirici broşürler de dağıttılar. ‘Gaziantep’in Havası Yüzde Yüz Dumansız Hava Sahası’ sloganı ile yürütülen çalışmada, tütün ürünleri tüketiminin başta kanser olmak üzere çeşitli hastalıklarla ispat edilmiş sebep-sonuç ilişkisi hakkında bilgi verildi.

Kullanıcılar ve pasif içici konumunda olan vatandaşların hedef kitle olarak belirlendiği proje ile; ‘Tüketimi azaltmak, özellikle çocuklar ve gençler başta olmak üzere tütün tüketimine başlamayı önlemek ve başkasının tükettiği sigara dumanından dolayı pasif etkilenişin ortadan kaldırılması’ amaçlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler