USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

GAMER’in Kurucu Ortağı Av. Arb. Serdar Serçe Yeniden TBB Delegesi

Gaziantep Barosu’nun 47. Olağan Genel Kurulu, büyük bir heyecana sahne oldu. Seçim sonuçlarına göre Gaziantep'in hukuk dünyasında önemli bir yere sahip olan, Gaziantep Arabuluculuk Merkezi (GAMER) Kurucu Ortağı Av. Arb. Serdar Serçe, bir kez daha Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegesi olarak seçildi.

GAMER’in Kurucu Ortağı Av. Arb. Serdar Serçe Yeniden TBB Delegesi
20-10-2024 22:51

Serçe, bu başarısıyla hem mesleki deneyimini hem de arabuluculuk alanındaki birikimini Türkiye’nin en üst düzey hukuk platformuna taşımaya devam ediyor.

Gaziantep Barosu'nun 47. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegesi, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri seçildi. Çekişmeli geçen seçimlerde kazanan isimler belirlendi.

Gaziantep’in tanınmış isimlerinden, Gaziantep Arabuluculuk Merkezi (GAMER) Kurucu Ortağı, arabuluculuk eğitmeni ve avukat Av. Arb. Serdar Serçe, yeniden TBB delegesi seçildi. Serdar Serçe, 46. dönemde de TBB delegesi olarak Gaziantep’i başarıyla temsil etmişti.

1973 Gaziantep doğumlu olan Serdar Serçe, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılından bu yana Gaziantep Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapan Serçe, 2013'ten itibaren arabuluculuk mesleğini de yürütmektedir. Aynı zamanda arabuluculuk eğitmenliği ve bilirkişilik görevlerini de üstlenmiştir.

Serçe, 2010-2021 yılları arasında Gaziantep Barosu’nun yönetiminde çeşitli görevler aldı ve 2021 yılında TBB delegesi olarak seçildi. 2017 yılında Gaziantep’in ilk arabuluculuk merkezi olan GAMER'i kurarak, bu alanda eğitim ve arabuluculuk hizmetleri vermektedir.

Yeni dönemde Serdar Serçe'ye başarılar diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Ekim 2024 Hakimiyet Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler