USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Gaziantep’te Eğitimde Yeni Bir Dönem

Eğitim alanında Türkiye genelinde önemli başarılara imza atan Doç. Dr. Vakkas Yalçın ve eşi iş kadını Ezgi Aykanat Yalçın tarafından kurulan Süperbaba Okulları, beşinci şubesini Gaziantep’te açarak bölgedeki eğitim sahnesinde dikkat çekici bir adım attı.

Gaziantep’te Eğitimde Yeni Bir Dönem
02-08-2024 17:20

Binevler Mahallesi’nde modern bir tesisle hizmete giren bu yeni kreş ve gündüz bakımevi, çocuklara güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Açılış töreni, eğitimcilerden iş insanlarına, siyasilerden sivil toplum temsilcilerine kadar geniş bir katılımla gerçekleşti.

                                   

Doç. Dr. Vakkas Yalçın : ‘’Eğitimde Yeni Bir Sayfa’’

Davetlilere katılımları için teşekkür konuşması yapan ve Gaziantep’te şube açmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Süper Baba Okulları sahibi Doç.Dr. Vakkas Yalçın;“Süperbaba Okullarının Kilis'te, Amasya'da ve Gaziantep olmak üzere 3 ilde 5. şubemizi açıyoruz. Burada çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Kıymetli eşim Ezgi Hanım'ın ve birbirinden değerli ekip arkadaşlarımın desteğiyle buradayız. Okul öğrencisi eğitimi ve kaliteli bir eğitimi bütün çocuklar hak ediyor. Çünkü eğitim aşamaları arasında en kritik evreyi aslında okul öğrenci eğitimi temsil ediyor. Ondan sonraki evreler tamamen okul öğrencisi eğitimde aldığı beceri doğrultusunda aslında gelişecek süreçler. Çocuğun bilişsel becerisi, sosyal becerisi, duygusal becerisi, dil becerisi tüm becerilerin aslında şekillendiği, şekil aldığı bir alan diyebiliyoruz. Gaziantep’te olmaktan mutluluk duyuyor ve açılışımıza katılanlara teşekkür ediyorum” dedi

Ezgi Aykanat Yalçın: “Büyümeye Devam Edeceğiz”

GAGİKAD üyesi iş kadını Ezgi Aykanat Yalçın farklı ,kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli çalışanları ile açılışa katılan davetlilere” hoş geldiniz” diyerek daha çok büyüyeceklerinin ve yeni şubelerin sinyalini verdi. Ezgi Aykanat Yalçın açılışta yaptığı konuşmasında;” Bugün işletmemizin 7. , Süperbaba Okullarının ise 5. sini açmanın gururunu yaşıyoruz. Anaokulu, kreş ve okul öncesi deyince akıllara Anne kelimesi geliyor. Ama biz babaları da eğitimin içine katıyoruz. Ayrıca kurumumuz 7 şubesiyle 125 kadına istihdam sağlıyor. Her zaman her yerde dile getirdiğim ve övgü kaynağım , rol modelim Beril başkanım ve dernek üyesi arkadaşlarım bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadılar. Beni yüreklendirerek her zaman daha iyiye koşmamı sağlayan Beril başkanıma ve GAGİKAD üyesi arkadaşlarıma hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürümü her zaman yanımda olan aileme , eşime , anne ve babama, üçüncü teşekkürümü ise değerli ekibine iletiyorum” dedi.

GAGİKAD BAŞKANI LEYLEK ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Süperbaba Okulları gibi önemli bir eğitim kurumunun açılışında bulunmaktan onur duyduklarını belirten GAGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Beril Özlem Leylek, GAGİKAD ’ın çalışkan üyesi Ezgi Aykanat Yalçın’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmasında;” GAGİKAD olarak kadının çalışkanlığını , yöneticiliğimizi , hızlı koordine olup çözüm üretici yönlerimizi tüm kadınlara aşılayacağız. GAGİKAD olarak kadınlarımızın doğru gelişimi için, iş hayatından , yönetime , siyasetten, yaşamın her yerinde eşit temsili için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. GAGİKAD’ ın başarıları şehrimize rol model oluyor. Kadınları cesaretlendiriyor “dedi.

PROTOKOLDEN SÜPERBABA OKULLARINA ÖVGÜLER

Gelenlere teşekkürlerini ileten  Ezgi Aykanat Yalçın ve Doç.Dr. Vakkas Yalçın ile Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Dr. Özlem Beril Leylek ve yönetim kurulu üyeleri, 21. Dönem Milletvekili Mehmet Ay, Kilis Ziraat Odası başkanı İbrahim Kara, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Memiler, Kilis Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Ali Gündoğmuş, Hakimiyet Gazetesi Sabiha Kocaman, Doğuş Gazetesi Aslı Emektar , iş insanlarından Serap Güner, Mehmet Aykanat, Musa Güner, Abdurrahman Kocaaslan, Hasan Aytaç, İlhan Açıkgöz, Nil Kıdeyş Hancı, Hanifi Güner, Hanifi Kaplan, Abidin Güner, Kilis Meclis Üyesi Av. Muhammed Osman Aykanat, Mehmet Furkan Avcı, Hasan Aytaç, Ekrem Şentekin, Mutlu Çakıcı Neslihan Karapınar, Hidayet Ailesi, Yakup Öztürk ve Mahmut Nedim Aykanat açılışa katılan önemli isimler arasında yer aldı. Kurdele kesimi kalabalık bir birliktelik ile gerçekleşirken ,bando eşliğinde marşlar söyleyen misafirler güzel vakit geçirdiklerini belirtip emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Göztepe46+2
9Samsunspor46+1
10Kasımpaşa55-2
11Antalyaspor44-4
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor41-6
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler