USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Gaziantep'te kadınlar hırsızı böyle kovaladı

Gaziantep'te kadınlar hırsızı böyle kovaladı
22-12-2016 11:09
Gaziantep

Gaziantep’te Sarıgüllük Mahallesi’nde 5 katlı bir apartmanın çatı katındaki kilere hırsızlık yapmak amacıyla girdiği öne sürülen şüpheli, apartmandaki kadınlar tarafından etkisiz hale getirildi. Daha sonra olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

!#**v638&pl=true**#!

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Sarıgüllük Mahallesi’nde bir apartmanın 5. katında yaşayan 65 yaşındaki E.Y., teras kattaki kilerden gürültü geldiğini duyunca terasa çıktı ve kiler kapısındaki asma kilidin kırılmış olduğunu ve içeride de bir kişi olduğunu gördü.  

Çığlık atarak yardım isteyen E.Y’nin sesini duyan komşularında gelmesiyle paniğe kapılan şüpheli kaçmaya başladı ancak aparman sakini kadınlar tarafından etkisiz hale getirildi. Kadınlardan kurtulup yola çıkmayı başaran şüpheli bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Bu sırada yaşanan kargaşa apartman sakini bir kadın tarafından saniye saniye kaydedildi.

Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisini sorgusu sürerken, semt sakinleri aynı zanlının 15 gün kadar önce yine aynı mahallede bir kadının çantasını çalarken yakalandığını iddia ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler