USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinden Halep'e yardım

Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinden Halep'e yardım
16-12-2016 11:52
Gaziantep

GAZİANTEP Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrenci kulüplerinin destekleriyle toplanan yaşam malzemelerinin bulunduğu TIR, Suriye'nin Halep kentine gönderildi.

Üniversitenin öğrenci kulüpleri tarafından "Halep İçin Yardım TIR'ı" kampanyası kapsamında gıda maddeleri, mont, kıyafet, bot, eldiven, bere, battaniye ve pamuk gibi insani yardım malzemeleri, TIR'a yüklendi. Yardım malzemeleriyle yüklü TIR, Halep’e gitmesi ve yardım konvoyuna katılması için Kızılay'a teslim edildi.

Halep'e gidecek olan yardım TIR'ı ile ilgili olarak konuşan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, "Hepimizin bildiği üzere Halep’te yaşayan insanlar türlü sıkıntılarla yaşam mücadelesi veriyor. Şuanda Halep’te bulunan insanlar; çeşitli gıda maddesine, mont, kıyafet, bot, eldiven, bere, battaniye, pamuk gibi yaşam malzemelerine ihtiyacı bulunuyor. Tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Çünkü Halep’te yaşanan olaylara karşı öğrencilerimiz bir araya gelerek çeşitli yaşam malzemeleri toplayıp, Halep’e göndermek için yoğun çaba sarf etti. Bizler de öğrencilerimizle beraber Halep'teki olaylara seyirci kalmayarak, Hasan Kalyoncu Üniversitesinden göndermek üzere TIR'a çeşitli yaşam malzemeleri yükledik. Temennimiz en kısa süre içerisinde TIR'daki yaşam malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması yönündedir" dedi.

!#**h11276**#!

..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler