USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“HİZMETİ” KİM YAPTI TARTIŞMASI

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı

“HİZMETİ” KİM YAPTI TARTIŞMASI
24-10-2018 10:17
Gaziantep

“Yalana son yola devam” başlığıyla sosyal medya hesabından Nizip-Bilecik ve Oğuzeli yol çalışmalarının Karayolları genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, bu mesajıyla kim veya kimlere mesaj yolladığı merak konusu oldu. Karayolları Genel Müdürlüğünün Gaziantep’te sürdürdüğü önemli projelerin kısa sürede tamamlanması beklenirken kentte yerel yönetimler ile milletvekilleri arasında “hizmet”i kim yaptı tartışmasının yaşandığı iddia ediliyor.

OĞUZELİ YOLUDA KARAYOLLARI GENEL
MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILIYOR

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, sosyal medya hesabından “YALANA SON YOLA DEVAM” dedi. Binlerce takipçisi Şahin’in bu yorumunun ardından yapılan hizmetler konusunda değişik ifadelere yer verirken Şahin’in bu paylaşımının arka kısmında “hizmet”i kim yaptı tartışmalarının giderek arttığı yorumlarına neden oldu. Diğer yandan Nizip, Oğuzeli ve Karkamış yollarının Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı dile getirildi. Genel Müdürlüğünün yol çalışmalarını kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

OĞUZELİ YOLUNUDA KARAYOLLARI YAPMIŞ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Karayolları Genel Müdürlüğüne sorduğu soruların cevaplarını sosyal medya hesabından paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in etiketlendiği sosyal medya paylaşımında Gaziantep-Oğuzeli arasında yer alan yeni yolunda Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin’in bu paylaşımı ile kim veya kimlere mesaj verdiği konusunda ise net bir bilgi yok. Karayolları Genel Müdürlüğünden gelen cevaplara yer veren Şahin kafaları karıştırdı.
HABER//AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler