USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Madalyon Kolye

Madalyon Kolye
05-11-2020 10:09
Gaziantep

Madalyon kolyeler, boyna zincirle takılabilen ve genellikle altın veyahut gümüşten yapılan kolyelerdir. Madalyon olmasının özelliği de madalyonun üzerine veyahut içine resim, baskı, desen koydurabiliyor olmanızdır.

Açılıp kapanan modelde olan bu madalyon kolyeler, içerisine koyacağınız bir resim ile sizin için özelleşebilmekte ve boynunuzdan asla çıkarmayacağınız bir aksesuar haline gelmektedir.

Mon Reve sizler için madalyon kolye modellerini bir koleksiyonda toplamış ve beğeninize sunmuştur.

Madalyon Kolye Modelleri

Favorite Chain kolye, madalyon modelleri arasında en klasik olan modellerden bir tanesidir. El yapımı olan bu tasarımın içerisine, sizin için anlam ifade eden birisinin ya da bir şeyin resmini koyabileceğiniz alan ile özelleştirilebilmektedir. Hem sadeliği hem de manevi anlamıyla bu kolye, sizler için vazgeçilmezler arasına kolaylıkla girecektir.

Love U madalyon kolye de yine içerisine fotoğraf koyabileceğiniz bir madalyon barındırmaktadır. İçerisine en sevdiğiniz anın ya da kişinin fotoğrafını koyarak anı ölümsüzleştirebilir ve yanınızdan ayırmayabilirsiniz. Birisine hediye edebileceğiniz bu anlamlı kolye, karşı tarafı mutlu etmenin yanında sürekli sizi hatırlamasını da sağlayacaktır.

Onlarca madalyon kolye modeli arasından dilediğiniz modeli seçebilir ve Mon Reve kalitesi ile dilerseniz kendinize dilerseniz de çok sevdiğiniz bir insana hediye edebilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyeti garantisiyle ilerleyen Mon Reve, uygun fiyatları ve güvenli bir şekilde yapabileceğiniz ödeme seçenekleri ile size eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

https://www.shopmonreve.com/kategori/madalyon-kolye

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler