USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Nesrin Tuncel seçim startını verdi

Anlamsız bir şekilde istifa eden 14 il yöneticisiyle birlikte başkanlık görevi düşen Avukat Nesrin Tuncel, olağanüstü il kongresi öncesi ...

Nesrin Tuncel seçim startını verdi
28-02-2016 12:37
Gaziantep

Anlamsız bir şekilde istifa eden 14 il yöneticisiyle birlikte başkanlık görevi düşen Avukat Nesrin Tuncel, olağanüstü il kongresi öncesi il başkanlığı adaylığını açıklamıştı. Tuncel, seçim çalışmalarına açtığı seçim koordinasyon merkezinde start verdi.

Tuncel, seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı açıklamada, “29 Kasım 2015 tarihinde yapılan 35. Olağan İl Kongremizde, çarşaf listeyle seçim yapılmıştır. Benim başkanlığımda değişik listelerde 24 kişilik il yönetimi oluşturulmuştur. Delegelerimizin iradesi bire bir il yönetimine yansıtılmıştır. Farklı listelerden seçilerek gelmiş olmaktan kaynaklanan, görüş ayrılıkları ve farklı tavırlar, zaman içerisinde yerine birbirini anlamaya ve beraber çalışma ortamı yaratarak, ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte, çözüme katkıda bulunması gerekirken, 14 arkadaşımız istifa etmeyi tercih etmişlerdir. Ülkemizin de, partimizin de bu sıkıntılı süreçte böylesi sıkıntılı olaylara tahammülü bulunmamaktadır” dedi.

Yaşanan bu sürecin ardından partisel mücadele hırsının arttığını ve daha iyi şekilde görev yapacağına inandığını dile getiren Tuncel, yapılacak olan olağanüstü il kongresinde yaşanan kötü gidişata dur denileceğine inandığını açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler