USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

“Şanlı tarihimizde ki en önemli dönüm noktası”

“Şanlı tarihimizde ki en önemli dönüm noktası”
28-10-2019 11:06
Gaziantep

Gaziantep Valisi Davut Gül, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Gül, “Cumhuriyetin ilanı, Türk milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir” dedi.

“İLK GÜN YAŞANAN HEYECANIMIZ DEVAM EDİYOR”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan Kurtuluş Destanı’nın ardından “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünü ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz” şeklinde sözlerine başlayan Gaziantep Valisi Davut Gül, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Topyekûn bir kurtuluş savaşına girmek zorunda kalan Milletimiz, kaybetmek üzere olduğu milli varlığını tüm dünyada emsal gösterilecek bir şekilde verdiği mücadeleyle yeniden kazanmıştır. Cumhuriyetin ilanı, Türk milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın ispatıdır. Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün, o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkândır. Bu bayram vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır.  Bu tarihi gün dolayısıyla, başta büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyor,  kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyor, tüm Gazişehirli vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler