USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Şehitkamil’den Budak Mahallesi’nde kaldırım çalışması

Şehitkamil’den Budak Mahallesi’nde kaldırım çalışması
18-11-2016 04:24
Gaziantep

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin daha modernbir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırımyenileme ve kilit taşıdöşeme çalışmaları Budak Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren esnaflar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

!#**v300&pl=true**#!

İLÇE GENELİNDE BOZUK YOL, KALDIRIMSIZ CADDE VE SOKAK BIRAKMIYOR

Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil’i daha modern ve yaşanabilir kenthaline getirmeye gayret gösteriyor.

!#**h10350**#!

Vatandaşların yaşam standardını gün geçtikçe arttıran Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Budak Mahallesi’nde, kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Budak Mahalle Muhtarı Orhan Adanacıoğlu, “Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize her türlü hizmet gelmeye devam ediyor. Son olarak mahallemizde kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Eski ve bozuk kaldırımlar yeniden onarılarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.  Bunun dışında mahallemizde eksik olan ihtiyaçlarımız belediyemiz tarafından çok hızlı bir şekilde karşılanıyor. Sizlerin gördüğü gibi mahallemizde aralıksız bir şekilde kaldırım çalışması yapılıyor. Kaldırım çalışmasının ardından bozuk ve bakımsız yollarımız da asfaltlanacak. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Bu konuda başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyor, bu tür çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

BAŞKANIMIZ ÇOK DUYARLI

Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri ise, “Belediyemiz tarafından mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor. Bugün mahallemizde kaldırım yenileme çalışmaları yapılıyor. Tren istasyonun oradan başlayıp, tüm mahalle aralarındaki bakımsız ve bozuk kaldırımlar yeniden onarılıyor. Belediye Başkanımız duyarlı olduğundan dolayı yenilikler her zaman devam ediyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Başkanımıza ve ekibine mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çek teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler