USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Vedat Diler’in acı günü

Vedat Diler’in acı günü
14-08-2016 06:09
Gaziantep

Gaziantepspor’un eski yöneticilerin Avukat Vedat Diler’in annesi İslim Diler hayatını kaybetti. Bir süredir kalbinden rahatsız olan ve bu rahatsızlığa yenik düşen 76 yaşındaki İslim Diler, Şanlıurfa Yusufpaşa Caimiinde düzenlenen törenin ardından merkez mezarlıkta toprağa verildi.

Bir süredir kalbiyle ilgili sorunlar yaşayan 76 yaşındaki İslim Diler, fenalaşarak yaşama gözlerini yumdu. Kalp yetmezliği teşhisiyle hayatını kaybeden, İslim Diler’in ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu.

Kalp rahatsızlığına yenik düşerek hayata veda eden 76 yaşındaki İslim Demir’in cenaze törenine ailesi, yakınları ve Avukat Vedat Diler’in meslektaşları katıldı.

Annesinin vefatıyla sarsılan Gaziantepspor’un eski yönetici si Av. Vedat Diler, “Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük emeği olan, tırnağımızın taşa deymesini istemeyen canım annemi kaybettik. Bir süredir kalp yetmezliğinden rahatsızdı. Sonunda kalbine yenik düştü. Allah kimseye anne acısı göstermesin. Hepimizin başı sağolsun. Taziye kabulünü Kaysı Taziyeevi. Şanlıurfa AK Parki İl Başkanlığının arkası. Bu acımızı bizimle birlikte paylaşan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler