USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yeni rektör Güner Dağlı

Yeni rektör Güner Dağlı
05-11-2017 08:47
Gaziantep

SANKO Üniversitesi’nde Rektör Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Rektör olarak atandı.

2014 – 2015 akademik yılında SANKO Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Dağlı, 2017 yılı Şubat Ayı’ndan bu yana Rektör Vekili olarak görevine devam ediyordu.

Prof. Dr. Dağlı, “Mütevelli Heyetimizin teklifi, YÖK’ün olumlu görüşü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla bu büyük göreve layık görülmek benim için büyük onurdur” dedi.

“Bilim, Eğitim ve Sağlık Hizmetinde SANKO Farkı” sloganıyla yola çıktıklarını anımsatan Prof. Dr. Dağlı, şunları söyledi:

“Bu farkı sadece Gaziantep’te değil, bölgemizde de hissettiriyoruz. İlerleyen dönemlerde akademik ve idari personelimizin desteği ve öğrencilerimizin gayretiyle ülkemiz adına da büyük başarılar kazanmayı hedefliyoruz.

Bu yıl ilk mezunlarımızı verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlık alanında referans bir üniversite konumuna gelebilmek için her türlü teknik, akademik ve fiziki altyapıya sahibiz ve çalışmalarımız da bunun destekliyor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler