USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeniden Refah'tan Çarpıcı İddia "Enflasyonu Çıkardınız, Angaryasını Mali Müşavirlere Yüklediniz"

Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, enflasyonu artıran hükümetin, vergisini iş insanlarına ödetip angaryasını mali müşavirlere yaptırmaya çalıştığını vurgulayarak, "Buna hakkınız yok" dedi. Bu açıklama, parti ve oda arasında gerçekleştirilen görüşmenin en dikkat çeken noktalarından biri oldu.

Yeniden Refah'tan Çarpıcı İddia "Enflasyonu Çıkardınız, Angaryasını Mali Müşavirlere Yüklediniz"
08-08-2024 23:35

Yerel seçimlerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret, parti ve oda arasında önemli konuların ele alındığı verimli bir görüşme ile gerçekleşti.

Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hakan Özseven ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi'ni sıcak bir şekilde karşıladı. Parti heyetinde Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Yılmaz, Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, İl Sekreteri Ahmet Kılıçparlar, Sosyal İşler Başkanı Mecit Şahan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kök ve Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Ahmet Koyuncu yer aldı.

Vergi Konuları ve Enflasyon Muhasebesi Görüşüldü

Ziyaret sırasında, son dönemde artan vergi maliyetleri ve haksız vergi dağılımı gibi önemli konular ele alındı. Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, mali müşavirlerin devlet ile vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, bu ziyaretin amacının mali müşavirlerin sorunlarını dinlemek olduğunu ifade etti. Yıldız, özellikle enflasyon muhasebesi konusunda mali müşavirlerin yanında olduklarını vurguladı.

"Ekonominin Işığını Söndürdüler"

Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın enflasyon muhasebesi ile ilgili tutumunu eleştirerek, bu uygulamanın mali müşavirler için büyük bir yük oluşturduğunu belirtti. Enflasyon muhasebesi uygulamasının, zaten yoğun olan mali müşavirlerin iş yükünü daha da artırdığını ifade eden Yıldız, hükümetin bu uygulama ile ekonomiyi yönetmeye çalışırken başarısız olduğunu söyledi.

"Emekçilerin Gelirlerine Göz Diktiniz"

Yıldız, enflasyon muhasebesi uygulamasının bir gecede hayata geçirildiğini ve bu uygulamanın sorumlularının liyakatsiz bakanlar ve ehliyetsiz bürokratlar olduğunu vurguladı. Ayrıca, kamuda tasarruf yapamayan bakanların, kurye ve garson gibi emekçilerin gelirlerine göz diktiklerini belirtti. Yıldız, hükümetin enflasyon vergisini esnafa ödetmeye çalıştığını ve mali müşavirlerin bu angaryayı üstlenmek zorunda bırakıldığını ifade etti.

Son olarak Yıldız, hükümeti zam, vergi ve faiz ekonomisinden vazgeçmeye ve milli görüş ekonomik prensiplerine dönmeye davet etti. Gaziantep Mali Müşavirler Odası'ndan seslenen Yıldız, hükümetin enflasyonu çıkararak vergisini iş insanlarına ödetmeye çalıştığını ve mali müşavirlerin bu angaryayı yapmaya zorlandığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nin bu ziyareti, Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile parti arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve mali müşavirlerin sorunlarının daha yakından incelenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

yenidenrefahpartisi sedatyıldız gaziantepyenidenrefah yerelsecim2024 hakimiyetgazetesi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Yunus
Yunus 1 ay önce
(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Süperbaba Okulları Gaziantep’te Açıldı!
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler