Mobil

AK Parti’de güle oynaya kurultaya

AK Parti’de güle oynaya kurultaya
11-05-2016 12:49
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, kurultay sürecinin birlik ve beraberlik çerçevesinde sürdüğünü dile getirdi. Erdoğan, Ak Parti’nin muhalefet partileri gibi kurultay süreçleri yaşamadığına dikkat çekerek, “Yapılacak olan kurultayda genel başkanımız kim olursa olsun yenilenen parti organlarıyla birlikte ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ”
Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana geniş halk kitlelerine ulaştığını ve büyük Türkiye partisi olduğunu belirten Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Biz kocaman bir aileyiz” dedi. Erdoğan açıklamasında, “Partimiz bir kurultay sürecine girdi. Biz tüm parti bileşenleri olarak muhalefet partileri gibi kurultay süreçlerini kavgalı gürültülü değil güle oynayan tamamlıyoruz. Yapılacak olan kurultayda genel başkan adayımız ve yenilenecek olan parti üst düzey kadrolarıyla birlikte ülkemizin geleceği için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Muhalefet partilerine baktığımızda kurultay süreçlerinde ya kaset olayları ya da paralel operasyonları izliyoruz. Bizleri iktidar partisi olarak farklı kılan her kurultayın öncesinde ve sonrasında hedefleri belli olan, büyüyen ve gelişen ülkemize her anlamda farklılık katmak” diye konuştu.

GAZİANTEP 20 KURULTAY DELEGESİYLE KATILACAK
Ak Parti kurultayına Gaziantep’ten büyük katılım sağlanacağını dile getiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Gaziantep’in büyük kurultay delegesi 20. Delege arkadaşlarımızın yanı sıra tüm teşkilat yönetimlerimiz ve bizler milletvekilleri olarak kurultayımıza katkı sağlayacağız. Tüm arkadaşlarımız belirlenecek olan yeni genel başkan aday isme sonsuz destek verecek. Kurultayımızı başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra büyük Türkiye’nin büyük projelerini sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER