Gündem

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı İçin Yeni İsim Belirlendi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Belli Oldu

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı İçin Yeni İsim Belirlendi
24-06-2024 22:55

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Bölge Koordinatörü Hakan Kahtalı gözetiminde yeni il başkanını belirleme sürecinin ilk adımı olarak temayül yoklamasına gitti. İl Yönetimi, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkan ve yönetimleri, il kadın ve gençlik kolları ile ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu partililerin katılımıyla yapılan temayül yoklamasının sonuçları Ankara’ya gönderildi.

Dört Kişi Ankara’ya Çağrıldı

Sonuçların genel merkeze ulaşmasının ardından, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partinin eski yöneticilerinden MÜSİAD Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, eski il başkan yardımcılarından Mustafa Kılıç, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve mevcut İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi’yi genel merkeze davet ederek görüştü. Kandemir, bu dört isimle gerçekleştirdiği mülakat sonuçları ve görüşme notlarını Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a sundu.

Gözler Erdoğan’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, parti merkezinde yapılacak MKYK toplantısının ardından, akşam saat 20:00'de Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve eski AK Parti Gaziantep İl Başkanı Sait Kirazoğlu ile görüştükten sonra, bu dört isimle görüşmesi bekleniyor. Görüşmeler sonucunda, AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun atanacağı bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER