Özel Haber

Alkışı onlarda hak ediyor

Alkışı onlarda hak ediyor
09-04-2020 07:27
Gaziantep

Koronavirüs salgını karşısından evlerinden çıkmayan vatandaşların sosyal yardım kapsamında bin liralık yardımı ailelere PTT görevlileri ile kolluk kuvvetleri ulaştırıyor. Gaziantep’te yoğun bir mesai harcayan görevliler vatandaşların bu zor günlerde sıkıntı yaşamamaları için aralıksız bir şekilde çalışıyorlar.

MUHTAÇ AİLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYORLAR

Bekçiler ve PTT görevlileri el ele muhtaç ailelerinin yüzünü güldürdü Gaziantep’te korona virüs nedeniyle muhtaç ailelere verilen bin liralık yardım parasını evlerine kadar götürüp teslim ettiler Sabah saatlerinde PTT'den çıkan onlarca aracın bulunduğu konvoy yollara düşüyor.  Bir... Bekçiler ve PTT görevlileri el ele muhtaç ailelerinin yüzünü güldürdü Adana'da korona virüs nedeniyle muhtaç ailelere verilen bin liralık yardım parasını evlerine kadar götürüp teslim ettiler.
Bir görevlinin "Siz evde kalın biz size geliyoruz" diye seslenmesi dikkat çekti Gaziantep’te bekçi ve PTT görevlileri korona virüs nedeniyle muhtaç ailelere bin liralık yardım parasını evlerine kadar götürüp teslim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip korona virüs nedeniyle muhtaç ailelere bin lira yardım yapılması talimatıyla vatandaşlar önce PTT şubeleri önüne giderek uzun kuyruk oluşturuyordu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER