Özel Haber

Aydınlar Ortaokulu’nda “Çocuk ve Bayram” adlı fotoğraf sergisi açıldı

Aydınlar Ortaokulu’nda “Çocuk ve Bayram”  adlı fotoğraf sergisi açıldı
20-04-2022 10:34
Gaziantep

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Aydınlar Ortaokulu’nda önemli bir etkinliğe imza atıldı. Aydınlar Ortaokulu Burhan Mercan Toplantı Salonu’nda Araştırmacı Yazar Bilge Kazaz’a ait “Gaziantep’te Çocuk ve Bayram” adlı fotoğraf sergisi düzenlendi. Sergi açılışına katılım yüksek oldu.

YAZAR BİLGE KAZAZ’IN ARŞİVİNDEN ÇOCUK VE BAYRAM FOTOĞRAFLARI

Aydınlar Ortaokulu Burhan Mercan Toplantı Salonu’nda Araştırmacı Yazar Bilge Kazaz’a ait “Gaziantep’te Çocuk ve Bayram” adlı fotoğraf sergisi düzenlendi. Sergi Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Yazar-Şair Öznur Balaban, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İsmail Tümer, Esin-Tekin Özgül, Okul Müdürü İlhan Gök, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yazar Bilge Kazaz açılış konuşmasının ardından anılarını katılımcılarla paylaştı. Akabinde kendisine ait olan eserlerin video sunusu izlendi. Programa daha sonra Aydınlar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Özge Akkın ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kısa bir müzik dinletisiyle devam etti. Fotoğraf Sergisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’nın konuşmalarının ardından açıldı. Daha sonra ise Bilge Kazaz’a plaket takdim etmesi ile program sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER