Gündem

CHP'den köy çalışmaları

CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Nesrin Tuncel, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Şehitkamil ilçesine bağlı Aktoprak Köyü'nde çevre köylerde oturan vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP'den köy çalışmaları
21-12-2015 09:13
Gaziantep

CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Nesrin Tuncel, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Şehitkamil ilçesine bağlı Aktoprak Köyü'nde çevre köylerde oturan vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP il Başkanı Tuncel, CHP Gaziantep Milletvekili Gökdağ, Aktoprak köyünde yapılan toplantıya Yığınlı, Ülkerli, İncesu, Akçagöze, Akçaburç, Sam, Bağbaşı, Sülüklü, Tekirsin, Kızık Hamurkesen, Boyno, Koçlu ve Erikli köylerinden gelen bölge halkıyla bir araya geldi. Gerçekleşen geniş katılımlı toplantıda konuşan Tuncel, "Seçim bitikten hemen sonra çalışmaları tekrar başlatmak üzere burada bulunuyoruz. Sadece seçim zamanı değil, seçim olmadığı zamanlarda da halk ile birlik, beraberlik, bütünlük içinde 7 gün 24 saat beraber olacağız. Halkın tüm sorunlarını dinleyeceğiz ve bunların çözüm yollarını arayacağız. Ülkemizde insan hakları ihlalleri çok yoğun bir şekilde yaşanmaktadır. Güneydoğu bölgemizde yaşanan insan hakları ihlalleri had safhaya çıkmış durumdadır” diyerek sözlerini sürdürdü. Bu bölgede yaşayan masum halkımız iki ateş arasında kaldı" diyerek, acil barış çağrısı yaptı. CHP Milletvekili Mehmet Gökdağ, ise CHP birlik ve beraberliğini göstermek açısından bu tür toplantıların çok önemli olduğunu şuan Türkiye’nin çok güçlü bir CHP’ye ihtiyacı olduğunu ve CHP şuanda Türkiye’nin tek umudu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardında çevre köylerde gelenlere sağlık taraması yapıldı. Daha sonra esnaf, kahvehane ve semt pazarı ziyaret eden CHP heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi. Aktoprak halkının yoğun ilgi gösterdiği, CHP heyetine sorunlarını aktararak, şikayetlerini dile getirdi. Köylüler, Aktoprak köyü nüfusunun 15.000 olduğu, en az 3.000 civarında Suriyeli mültecilerin bulunduğu belirterek, Suriyelilerden yakındı. Köyde 1 sağlık ocağı, 4 aile hekimi ve 1 hemşirenin bulunduğunu belirten köylüler, görevlilerin mesai bitiminde gittiklerini ve köyün yoğun nüfusuna karşın sağlık hizmetlerinin yetersiz olduğu belirten köylüler,, acil durumlarda bir ambulans bile bulamadıklarını ifade etti.

Köylüler, elektrik trafolarının yetersizliği ve sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden de şikayetçi olurken gençler de, spor tesislerinin olmamasından yakındı.

İl Başkanı Tuncel ve milletvekili Gökdağ, sorunların çözümünde takipçi olacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER