Mobil

Çürümeye terk edildiler

Çürümeye terk edildiler
16-09-2016 10:12
Gaziantep

Gaziantep’te, değişik nedenlerle trafik ekipleri tarafından otoparka çekilen ve sahipleri tarafından alınmayan yüzlerce motosiklet ile araç çürümeye terk ediliyor.

Değişik uygulamalarda ekipler tarafından yakalanan ve yediemine teslim edildikten sonra otoparklara konulan araçlar, yüksek cezalar nedeniyle sahipleri tarafından alınmadığı için çürümeye terk edilmiş durumda.

Yediemin otopark işletmecileri açıklamalarında, “Mal Müdürlüğü ise görevlendirdiği mühendis kontrolünün ardından eğer motosikletler hurda ise hurda olarak işlem görüyor, hurda değilse ise düzenlenen rapor öncülüğünde motosikletler ihale usulü ile tekrar satışa çıkarılıyor. Bizim buradan yetkililerden istediğimiz belirtilen tarih içerisinde sahipleri tarafından alınmayan motosikletlerin hemen tavsiyesinin yapılmasıdır. Yıllardır otoparklarda bulunan motosikletlerin birçoğunun sıfır olarak garaja yediemin teslim edilmesine rağmen; şu an hurdaya dönmüş duruma gelmiş olup böyle olunca da yer konusunda bize sıkıntı yaşatıyor” diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER