Ekonomi

Değerli markalar ödüllendirildi

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “KURUMSALLAŞMA, İNOVASYON VE TRENDLERLE GAZİANTEP YARINA HAZIRLANIYOR” temasıyla, 18 Şubat 2016 tarihinde Gaziantepli iş adamlarını bir araya getirdi.

Değerli markalar ödüllendirildi
19-02-2016 14:39
Gaziantep

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “KURUMSALLAŞMA, İNOVASYON VE TRENDLERLE GAZİANTEP YARINA HAZIRLANIYOR” temasıyla, 18 Şubat 2016 tarihinde Gaziantepli iş adamlarını bir araya getirdi.

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “KURUMSALLAŞMA, İNOVASYON VE TRENDLERLE GAZİANTEP YARINA HAZIRLANIYOR” temasıyla 18 Şubat 2016 Perşembe günü Divan Hotel Gaziantep’te, Gaziantepli iş adamlarını bir araya getirdi. Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan İPZ Anadolu, Gaziantep’te de Anadolu markalarının geleceğine ışık tuttu. Ayrıca İPZ Anadolu, Gaziantep’te “Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması” ve “Gaziantep’e Değer Katan Markalar” değerlendirmesiyle heyecanı zirveye taşıdı.

BU YIL GÜNDEMİNDE İNOVASYON VAR

İPZ Anadolu’nun bu yıl için belirlenen konsepti “inovasyon” oldu. Globalleşen dünyada inovasyonun önemine dikkat çekilen etkinlikte, ürün ve hizmetin çeşitlendiği pazarlarda, müşterilerin seçim kriterlerinin esaslı bir sebebe dayanması gerektiği vurgulandı. Bu konudaki görüşünü 3M’in CEO’su George Buckley; inovasyonun bir sayı oyunu olduğu sözleriyle dile getiriyor. İPZ Anadolu ise bu sayı oyununu en iyi oynayan şirketlerin, gelecekte rekabette açık ara öne geçeceklerine dikkat çekiyor. Dolayısıyla, bu yılki zirvede şirketler açısından inovasyonun dünyadaki örnekleriyle ele alınarak inovatif olmak için yapılması gerekenler katılımcılarla paylaşıldı.

 

İNTERAKTİF SÜRPRİZLERLE DOLU BİR ZİRVE

Tüm bu konulara çözüm odaklı önerilerle yaklaşan İPZ Anadolu oturumlarında “KURUMSALLAŞMA, İNOVASYON VE TRENDLER” temasına değinildi. Bu ana tema çerçevesinde gün boyunca gerçekleştirilen oturumlarda, “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Markalaşma”, “Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri”, “Yeni Nesil Girişimcilik: E-Ticaretin sunduğu fırsatlar”, “İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız”, “Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar” başlıkları ele alındı. Konferans boyunca içeriğin konseptine uygun interaktif bir ortam yaratılıp, katılımcılara sürprizler yapıldı.

Sunumların ardından ise sonuçları heyecanla beklenen “İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

GAZİANTEP’E DEĞER KATAN MARKALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Marketing Türkiye’nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama Şirketi’yle marka ismi sunmadan yaptığı “Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması” sonucunda kentin öne çıkan markaları açıklandı. Araştırma sonucunda çıkan markalar şöyle: Sanko Holding, Şölen, Tat Makarna, Naksan Holding, Çelebioğlulları Baklava, ,Öncü Salça. Ayrıca Marketing Türkiye’nin şehrin kanaat önderleriyle birlikte yaptığı “Gaziantep’e Değer Katan Markalar” değerlendirmesinde kentle anılan kurum ve markalar da duyuruldu. Bu markalar ise ; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası, ve KUTNU Tanıtım Grubu oldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER