Gündem

GAGİAD Başkanı Tezel, ''Bizlere bıraktığı eserleri korumalıyız''

GAGİAD Başkanı Tezel, ''Bizlere bıraktığı eserleri korumalıyız''
09-11-2016 07:56
Gaziantep

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel 10 Kasım münasebeti ile yayımladığı mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. Yılında saygı, minnet ve rahmetle andı.

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, ''Milletimizin bağımsızlığını ve milli mücadelemizin başarısını Mustafa Kemal Atatürk'e borçlu olduğunu vurgulayan Tezel, ‘’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, ülkemizi daha iyi yarınlara ulaştırmak için daha çok üretmeli ve çalışmalıyız. Daha da aydınlık yarınlara ulaşmak için bizlere bıraktığı eserleri birer emanet gibi koruyup zenginleştirmeliyiz.’’ dedi.

İşgal altında bir milletin zor koşullar altında yeniden doğuşunu dünya tarihe altın harflerle yazdıran Atatürk’ün; “Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız.’’ sözünü genç iş adamları olarak hep ilke edindik ve edinmeye devam edeceğiz diyen Tezel, bu bağlamda Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşmak ve daha aydınlık bir Türkiye için birlik ve beraberliğimize daha çok sahip çıkmalı ve korumalıyız dedi.

Tezel mesajını şu şekilde sonlandırdı: “Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, değerli hatıralarını şükranla yad ediyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER