Yaşam

Gaziantep EMO'da tiyatro etkinliği

Gaziantep EMO'da tiyatro etkinliği
02-06-2016 05:20
Gaziantep

Gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası Sosyal ve Kültürel etkinlikleri kapsamında Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde, Çeled Uşaglar Tiyatro Grubunun sunumuyla “AŞG-I MİNİRE” isimli oyun sergilendi.

EMO tarafından düzenlenen etkinliğe, oda üyeleri ve ailelerinin yanı sıra Meslek Odaları başkanları, üyeleri, aileleri ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmasına katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederek başlayan Şube Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan, “ Gaziantep kültürümüzü, insanımızın öz yapısını, saflığını ve şivesini çok güzel yansıtan Çeled Uşaglar tiyatro grubuna hepiniz adına teşekkür ediyorum. Gaziantep’in bir tiyatro gurubu var öyle ki Türkiye’nin en ünlü yerel tiyatro ekibi, başarıları sınırları aşmış durumda ve Gaziantep’te tiyatronun etkin hala gelmesi için gerçekten emekleri çok büyük” dedi. İslim Arıkan Gaziantep şivesi ile “Acıda gendilerini alkışlayalım” diyerek konuşmasına son verdi, ardından sergilenen tiyatro gösterisi izleyenleri kahkalara boğdu. Büyük alkışlarla tamamlanan oyun sonunda Şube Başkanımız İslim Arıkan Çeled Uşaglar tiyatro topluluğu adına Orhan Uslu’ya çiçek vererek tüm grubun başarısını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER