Video Haber

Gaziantep'te PKK'nın suikast timine operasyon

Gaziantep'te PKK'nın suikast timine operasyon
21-12-2016 11:08
Gaziantep

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda; sözde DEAŞ terör örgütü üyesi olan bir şahsa yönelik suikast hazırlığındaki 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldığı evde 3 av tüfeği, uyuşturucu madde ve FETÖ/PDY terör örgütü içerikli kitap ele geçirildi.

!#**v627&pl=true**#!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK üyesi olduğu belirlenen 4 kişinin Şahinbey ilçesi Yeşilvadi Mahallesi 4'üncü sokakta bir evde kaldığını belirleyerek, operasyon için düğmeye bastı.

Özel Harekat timleri ve çevik kuvvet şubesi ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, evin kapısını kırarak içeri giren polisler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Evde detaylı arama yapan polisler, 3 av tüfeği ve çok sayıda örgütsel dökümana el koydu.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H içerisinde faaliyet gösteren ve sözde DEAŞ terör örgütü üyesi olan ismi bilinmeyen bir şahsa yönelik suikast hazırlığındaki 4 örgüt mensubu eylemlerini gerçekleştirmeden yakalanmıştır.

Yakalanan örgüt mensuplarının eylem hazırlığında oldukları ve uyuşturucu madde kullandıkları değerlendirilmektedir.

Yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız av tüfeği, çeşitli elektronik malzeme, 3 adet paket halinde 120 gram uyuşturucu madde ile FETÖ/PDY terör örgütü içerikli 1 adet kitap elde edilmiştir” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER