Mobil

Gül'den Bayram mesajı

Gül'den Bayram mesajı
04-07-2016 05:39
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ve Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, ‘‘Bayramlar insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, kardeşlik, akrabalık, komşuluk ve dayanışma duygularını arttıran, gönül dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel zamanlardır’’ dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ve Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘‘Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna geldik ve Bayramı idrak ediyoruz. Allah oruçlarımızı, hayırda yarışanlar olarak hayırlarımızı kabul etsin. Ramazan, Kur-an’ın inmeye başladığı ve tüm insanlığın hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağırıldığı Kadir Gecesini de içine alan mübarek bir aydır. Her zaman olduğu gibi bugün de Kur-an hakikatini anlamaya ve anlatmaya, hakikati duyurmaya, adaleti yüceltmeye, sevgiyi yaymaya; fazilet ve erdemin hak ve hakikatin yanında yer almaya, barış ve kardeşlik mesajını yaşatmaya Kur-an’ın inmeye başladığı günler kadar ihtiyacımız bulunmaktadır. Bayramlar insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, kardeşlik, akrabalık, komşuluk ve dayanışma duygularını arttıran, gönül dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel zamanlardır. Millet olarak özel zamanları fırsat bilerek, sevgiyi, paylaşmayı, dayanışmayı, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmayı, bayramla gelen barış iklimini her gün yaşatmamız gerekiyor’’ dedi.

Gül, ülkede yaşanan terör olaylarının Türkiye gündeminden çıkarılacağını belirterek ,‘‘Ramazan, bayram dinlemeyen bölücü terör örgütü ve tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Milletimizin birliğine, kardeşliğine ve devletimizin bekasına halel getirecek hiçbir gayrimeşru oluşuma müsamaha gösterilmeyecektir. Milletimizden aldığımız güçle bu terör belası Türkiye’nin gündeminden çıkarılacaktır.
Ülkemizin terörle mücadelesinde vatanımız ve milletimizin huzuru için en büyük fedakarlığı yaparak kanlarını akıtmış, canlarını ülkemizin bekası için vermiş olan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Tüm şehitve gazilerimiz ile bize onların emaneti olan başta anne, baba, kardeş, eş ve çocukları olmak üzere tüm yakınlarına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu bayramda bazı ülkelerde adaletsizlik ve zulümler devam ediyor. Hükumet olarak Suriye’de yaşananların bir an önce son bulması için elimizden geleni yapıyoruz. Başta Gaziantep olmak üzere, ülkemizin birçok ilinde Suriyeli sığınmacılara kucak açılmış ve Türkiye insanlığın vicdanı olmuştur. Dünyanın neresinde ne yaşanırsa yaşansın, kardeşlerimizin derdini bizim derdimiz olarak biliyor, oralardaki kardeşlerimizin üzüntü ve acısını yürekten paylaşıyoruz. Ramazan Bayramının, bütün Müslümanların gönlünde birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgive saygının yerleşmesine vesile olacağı inancımla tüm İslam Aleminin, Milletimizin ve Gaziantepli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar, selam ve saygılar sunarım’’ ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER