Gündem

GÜNSİFED’ten GSO ve GTO ziyareti

GÜNSİFED’ten GSO ve GTO ziyareti
03-06-2022 06:24
Gaziantep

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen ve yönetim kurulundan oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım’ı ziyaret etti. Her iki odaya da yapılan ziyarette günden ekonomi ve Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılı dönem oldu.

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Türkiye’nin son zamanlarda ciddi krizlerle mücadele etmeye çalıştığını belirterek, özellikle son günlerde ekonomik anlamda çıkmazlar yaşayan iş dünyasının karamsarlığa sürüklendiğini dile getirdi. Öztürkmen, “Türkiye birçok alanda zor günler geçiriyor. Bunların başında yaşanan ekonomik gelişmeler yer alıyor. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak özellikle ekonomi ölçeğinde yaşanan gelişmeleri endişeyle takip etmekteyiz. Bu nedenle iş dünyası temsilcileri olarak sık sık bir araya geliyor ve sorunlar karşısında neler yapılabileceğiyle ilgili fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odası gibi ekonominin nabzını tutan iki büyük STK’yı da ziyaret ederek yaşanan gelişmeleri, gündemdeki sorunları ve çözüm önerilerini konuşarak fikir alışverişinde bulunmak istedik. Bu nedenle bizleri kabul eden GSO Başkanı Adnan Ünverdi ve GTO Başkanı Tuncay Yıldırım’a teşekkür etmek istiyorum. İş dünyası temsilcileri olarak ülkemizin geleceği için, refah seviyesi yüksek, aydınlık yarınlara kavuşabilmek için durmadan çalışacağımızın altını yeniden çizmek istiyorum. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız hiçbir problem yoktur” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER